KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2025 Çarşamba
°C

Başkan atalay başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'nda başarılı olan Bingöl FEM Dershanesi öğrencileri Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Başkan atalay başarılı öğrencileri ödüllendirdi
03 MAYIS 2012 PERŞEMBE 02:16
0
1634
0
AA aa

YGS-1, YGS-2 ve YGS-6 ‘dan dan Bingöl birincisi olan Ramazan Güler ve YGS 5'ten Bingöl birincisi olan Emre Dursun ile Bingöl FEM Dershanesi Müdür Vekili Bayram Balat ve Dershane Müdür Yardımcısı Hamza Aydın makamında kabul eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Atalay, FEM Dershaneleri'nde okuyan öğrencilerin elde ettiği başarılar nedeniyle kendileriyle gurur duyduğunu belirterek, ortaya küçümsenmeyecek bir başarının çıktığını söyledi.

Başarının arkasındaki öğretmenleri ve okul idarecilerini kutladığını ifade eden Başkan Atalay, “Eğitim tek başına yapılacak bir iş değildir. Bu bir ekip işidir. Bu bir gönül işidir. Bunları bir araya getirdiğinizde başarı kendiliğinden ortaya çıkar. Sizleri tebrik ediyorum. Emeği geçen bütün öğretmenleri, idarecileri, dershane yöneticilerini ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizlerden LYS'de aynı başarıyı bekliyorum” dedi.

Dershane Müdür Vekili Bayram Balat, dershane öğrencilerinden Ramazan Güler'in YGS-1, YGS-2 ve YGS-6'da Bingöl birincisi olduğunu belirtti. Balat, öğrencileri Emre Dursun'un YGS-5'de Bingöl birincisi, YGS-3, YGS-4 ve YGS-6'dan da Bingöl ikincisi olduğunu ifade etti.

Balat, “Bingöl'de birçok alanda Belediye Başkanımız Serdar Atalay hizmet yapıyor. Başkanımızın eğitim alanında bizlere ayrıca sahip çıkması bizleri dershane olarak mutlu etti. Kendisine öğrencilerimizin huzurunda teşekkür ediyoruz. İnşallah bizlerde Bingöl'ümüze layık olmaya çalışacağız. Daha güzel başarılar için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Başkan Atalay ayrıca, YGS'de başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2025
19:17
Bingöl`de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
Bingöl'de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
211 çiftçiye 11 ton yonca tohumu, 600 torba silajlık mısır tohumu dağıtıldı. Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, dağıtılan tohumla 5 bin 200 dekarlık alanda 21 ton yem bitkisi hasat edilmesini hedefledikleri söyledi.
22.04.2025
18:58
Dikkat! Bingöl`de su kesintisi!
Dikkat! Bingöl'de su kesintisi!
Bingöl Belediyesi, içme suyu deplase çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanacağını bildirdi. Kesintilerden kentin tamamı etkilenecek.
22.04.2025
18:54
Vali Usta:
Vali Usta: 'ESK Kombinası Piyasayı Dengeliyor'
Ziyaret sonrası değerlendirmelerini paylaşan Vali Usta, memnuniyetini aktarırdı ve 'Piyasayı dengeleyici rol üstlenen perakende satış mağazası, hijyenik ve son derece modern tesislerde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler vatandaşlarımızla buluşturuluyor.'
22.04.2025
14:31
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 2 şüpheli yakalandı. Şahısların suçları ise şöyle sıralandı;
22.04.2025
14:07
Bingöl`de uyuşturucu tacirleri ekime hazırlanırken yakalandılar
Bingöl'de uyuşturucu tacirleri ekime hazırlanırken yakalandılar
Jandarma baskınında 480 adet karton bardak içerisinde filizlenmiş kenevir bitkisi ele geçirildi.
22.04.2025
14:02
Ev kadınlarına emeklilik hakkı yolda
Ev kadınlarına emeklilik hakkı yolda
'Aile Yılı' kapsamında ev kadınlarına emeklilik hakkı geliyor. Başvuruda bulunan ev kadınları her ay sigorta primini yatırarak emekli olabilecek. Primlerin 3'te birinin devlet tarafından karşılanacağı belirtilirken 15 yıllık ödemede devlet desteği 500 bin lirayı bulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın