KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Başbakanın geleceği gün park yasak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl mitingi öncesi bazı caddelerde araçların park edilmesinin yasaklandığı bildirildi.

Başbakanın geleceği gün park yasak
07 HAZİRAN 2011 SALI 08:49
0
1948
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'de 8 Haziran 2011 Çarşamba günü Bingöl'de miting düzenleyeceği için bazı caddelerde araçların park edilmesinin yasaklandığı belirtildi.

 
Açıklamada, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı miting, ilimiz PTT Kavşağı miting alanında gerçekleştirilecek. Açık hava toplantısı için alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde; 08 Haziran 2011 Çarşamba günü sabah 06.00'dan itibarenGenç Caddesi'nin Dörtyol Kavşağı ile Tugay Kavşağı arası, Hastane Caddesinin Özel İdare Kavşağı ile PTT Kavşağı arası, Eğitim Caddesi ile bu caddeler arasında kalan tüm cadde ve ara sokaklar trafiğe kapatılacak ve ayrıca toplantı süresince araç parkına müsaade edilmeyecektir. Ayrıca, İnönü Caddesi ile Kültür Caddesi (Kültür Kavşağı – Hacıhıdır Kavşağı arası) üzerinde araç trafiği devam edecek olup, bu güzergâh üzerinde hiçbir şekilde araç parkına müsaade edilmeyecektir.
Belirtilen cadde ve sokakların trafiğe kapatılması ile Kültür Caddesi'nin İnönü Caddesi ile kesiştiği noktadan Polisevi Kavşağı'na kadar olan kesimi çift yönlü olarak araç trafiğine açılacaktır. Vatandaşlarımızın, belediye binası arkasındaki ara cadde ve sokaklar, Eski Saray Caddesinin tamamı, Yenişehir Polis Merkezi ile Eski Saray Caddesi arası, Beşyol Kavşağına çıkan yollar ile okullardan; Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Bingöl Lisesi bahçelerini park alanı olarak kullanmaları mümkündür. Her konuda emniyet teşkilatına yardımcı olan aziz Bingöl halkımızın bu konuda da duyarlı ve görevlilerimize yardımcı olacağına inancımız tamdır” denildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın