KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2025 Çarşamba
°C

Başbakan 12 temmuz'da bingöl'e geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl Havalimanı'nın açılışını yapmak üzere 12 Temmuz 2013 tarihinde Bingöl'e gelecek.

Başbakan 12 temmuz`da bingöl`e geliyor
07 TEMMUZ 2013 PAZAR 15:09
0
4353
1
AA aa

Bingöl halkının yıllardır özlem duyduğu Hava Limanının açılışı için geri sayım başladı. Uçuş kontrollerinin ardından geçici kabulün yapıldığı Bingöl Hava Limanı hizmete hazır hale getirildi. 26 Temmuz'da yapılacağı belirtilen açılışın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programındaki değişiklik nedeniyle 12 Temmuz'da gerçekleştirileceği bildirildi. 

GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

Üst yapı ve müteferrik işleri olan “terminal binası, kule, itfaiye ve emniyet binaları, güç merkezi, ısı merkezi, hizmet binası, teknik bina, nizamiye kontrol noktası ile saha içi betonarme ve çevre düzenlemesi işleri” de tamamlandı.

Sarıdağlar İnşaat tarafından tamamlanan üstyapı işlerinin geçici kabulü için geçtiğimiz günlerde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Şube Müdürlerinden oluşan ilk ekip ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHİM) Genel Müdürü Bingöl'e geldiler.

Yapılan incelemelerin ardından Bingöl hava Limanı geçici kabulü yapılırken, belirlenen eksikliklerin giderilmesi için ilgili firmaya süre tanındı. Geçici kabulün yapıldığı, şuan itibariyle havalimanında uçuşa engel teşkil edecek herhangi bir unsurun bulunmadığı, çalışmaların devam ettiği belirtildi.

CİZRE AÇILIŞI İLE YER DEĞİŞTİRİLDİ 

Uçuşa hazır hale getirilen ve uçuş takviminin netleşmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü Bingöl Hava Limanı'nda açılışın, 26 Temmuz 2013 Cuma günü özel uçakla Bingöl'e geleceği belirtilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda Bakan ve üst düzey bürokratın katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilmişti.

Ancak Cumartesi süpriz bir gelişmeyle açılışın erkene alındığı, 12 Temmuz'da açılması planlanan Cizre Havalimanı'nın açılışa hazır hale getirilememesi üzerine Cizre ile Bingöl havalimanı açılış tarihlerinin değiştirildiği, Cizre Havalimanı açılışının 26 Temmuz'a, Bingöl Havalimanı açılışının da 12 Temmuz'a alındığı bildirildi.

AK PARTİ'DEN BAŞBAKAN'IN GELİŞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

AK Parti Bingöl Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Başbakan Erdoğan'ın gelişi ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12.07.2013 tarihinde Bingöl Havalimanı'nın açılışını yapmak üzere Bingöl'e geleceklerdir. Daha önce 26.07.2013 olarak açıklanan açılış tarihi, Başbakanımızın programında yapılan değişiklik neticesinde erkene alınmıştır. Açılışa tüm Bingöl halkı davetlidir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Abuzer (@Misafir_14314)
08 Temmuz 2013 Pazartesi 15:39
Başarılı olmak her yiğidin harcı değildir. Ne mutlu size ki sayın başbakanım muhalifler , işlerine gelmeyen kendileri gibi düşünmeyen bazı dış ülke başkanlarına da o ülkenin Tayyip i diye adlandırıyorlar.
75 milyonun değilse de en az 50 milyon insanımızın hayır duaları sizinledir. Türkiye sayenizde artık eski Türkiye değil. Senaryolar hazırlanır ve oynanırdı . Artık Allah ın izniyle bu oyunlar tutmayacak. . Sizlere oy veren insanların % 30 a yakını sizin için, %20 side adaylar dan dolayı oy vermiyor. Aday seçiminde dikkatli davranıl
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın