KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

'Baros tam bir ırkçı'

Beşiktaş yöneticisi Murat Çelik'ten, Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler!

`Baros tam bir ırkçı`
06 EYLÜL 2008 CUMARTESİ 11:11
0
1393
0
AA aa
Beşiktaş yöneticisi Murat Çelik, G.Saray'ın yeni transferi Milan Baros'un ırkçı olduğunu ve Türkiye'ye yakışmadığını söyledi.

Çelik, Baros'un ırkçı hareketlerinin Avrupa'da olay olduğunu ve her nedense Türk spor kamuoyunun ve medyasının bu olaya sessiz kaldığını dile getirdi. İşte Çelik'in sarı-kırmızılıları kızdıracak sözleri: “G.Saray'ın son transferi Çek oyuncu Milan Baros çok iyi ve önemli bir futbolcu. Buna hiç şüphe yok. Ancak büyük kulüplerin formasını giyen oyuncuların, topluma ve gençliğe örnek oluşturduğunu unutmamak gerek.

Fransa'da top koşturduğu dönemde Baros, rakip Rennes takımın siyahi oyuncusu Stephan Mbia'ya yönelik yaptığı hareket kabul edilebilemez. Bu seviyedeki dünyaca ünlü bir futbolcunun adının, ‘ırkçılık' ile birlikte anılması çok üzücü. Ama daha önemlisi böyle bir oyuncunun artık Türkiye'de top koşturuyor olması hazin ve bir o kadar da düşündürücü. Irkçı bir futbolcunun oluşturacağı model, spora ve 'fair-play'e gönül vermiş bir insan olarak şahsen beni çok rahatsız ediyor.”
 
NOUMA'YI GÖNDERDİK

Genç yönetici geçmişte Pascal Nouma'nın yaptığı bir hareketten sonra hemen gönderildiğini de hatırlatarak, “Beşiktaş olarak geçmişte Pascal Nouma'ya karşı takındığımız tutum hala hafızalarda. Aynı şekilde, Drpiç transferinden vazgeçme nedenimiz de. Açıkçası G.Saray camiasının tamamen anlık reaksiyonlarla ortaya çıkmış olan Nouma ve Drpiç ile kıyaslanamayacak derecede vahim ve tehlikeli olan ”Baros'un ırkçı hareketi“ ile ilgili, Beşiktaşlılar'ın o günlerde gösterdiği hassasiyetin bir benzerini sergilemelerini beklerdim. Konu Beşiktaş olduğunda pireyi deve yapan kamuoyu ve medyanın, bu konuda sessiz ve duyarsız kalması da ayrıca düşünülmeli ve değerlendirilmelidir” diye konuştu.

VATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın