KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Barış hayata tutunamadı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı.

Barış hayata tutunamadı!
02 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ 18:32
0
1245
0
AA aa
Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da meydana gelen ve iki kişinin ölümü ve Barış Akarsu'nun ağır yaralanmasına neden olan trafik kazısanda Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alınan Barış Akarsu kurtarılamadı.

DOKTORLAR ÜMİT YOK DEMİŞTİ

Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu:

"Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı." Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.

UMUTSUZ AÇIKLAMASI BAYILTTI

Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve beyin cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, bugün saat 15.10'da anestezi uzmanı Dr. Sedat Harman'la birlikte yaptığı açıklamada, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi. Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi.

Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu:

“Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. TÜm bu destek tedavilerine karşın Barış'ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bu açıklamayı yapmak zorundaydık.''

Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim' isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı.

Anasayfa için tıklayınız.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın