KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Baluken, yeni mahalle'de halka seslendi

BDP'nin desteklediği Bağımsız Bingöl Milletvekili Adayı Dr. İdris Baluken, Yeni Mahalle'de seçmenlerine seslendi.

Baluken, yeni mahalle`de halka seslendi
07 HAZİRAN 2011 SALI 09:21
0
3285
4
AA aa

Bağımsız Bingöl Milletvekili adayı Dr. İdris Baluken, seçim çalışmalarına devam ediyor. Baluken, seçim çalışması kapsamında Yeni Mahalle'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa BDP İl Eş Başkanları Suna Kaya, Halis Yurtsever, PM Üyesi Ahmet Yıldırım, Kayapınar Belediye Başkanı İhsan Avcı, Fırat Anlı'nın eşi Özlem Anlı, BDP Kadın Meclis Üyesi Naile Balici, il ve ilçe yöneticileri Baluken'e eşlik ettiler.
Baluken, halkın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, 12 Haziran'da seçimden zaferle ayrılacaklarını kaydetti.
AK Parti'ye gereken cevabı halkın sandıkta vereceğini ifade eden Baluken, AK Partinin seçimden korktuğunu ileri sürerek, “Dil, kimlik, kültür istedik. Onlar bize şiddetle karşılık verdiler.13 Haziran da AKP'ye giden oy, savaş ve gözyaşı olarak geri dönecek. Ama bağımsıza giden oy ise barış, özgürlük olarak gelecek. Bizim arkamızda devlet yok. Bizim arkamızda halkımız var. Halkımızın gücü bize yeter. Bingöl halkı yoksulluk, işsizlik sorunu ortadan kalksın diye AKP'ye oy verdi. Bingöl, işsizlik sorununu en çok olduğun yer ve büyük ekonomik sıkıntıların yaşandığı yerlerin başında geliyor” dedi.
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yusuf arslan (@Misafir_4804)
07 Haziran 2011 Salı 21:36
Evellallah 13 haziranda yine eskiden olduğu gibi arkanıza baka baka gidersiniz. Bingöl halkı neyin doğru neyin yanlış olduğunu eskidende biliyordu yine de doğruyu seçecektir. Kimsenin rehberliğine ihtiyacımız yoktur.
ayhan12 (@Misafir_4799)
07 Haziran 2011 Salı 16:28
Bunların demokrasi dedikleri sabah namazlarında imamları öldürtmektir,bunların demorasi dedikleri İHL yurtlanı öğrencileriyle birlikte yakmatır.Demokrasi bumudur. Ey bingöl inanın bunlar yarın bu huzur ortamını bozup güzel bingöl'ümüzü aynen hakkari ve şırnak konumuna getirmek için ellerinden gelen tüm çabaları sarfediyorlar.Biz memleketimizin bozulmasına lütfen müsade etmiyelim yazık memleketimize.inanıyorum ki bingöl buna müsade etmiyecektir. hakkımızda hayırlısı neyse allah onu yapsın.
ayhan12 (@Misafir_4798)
07 Haziran 2011 Salı 16:19
Sayın ahmet bey çokdoğru ve de gerçekleri söylemiş.Kendisine bu duyarlılığından dolayı tşk ederim. Ancak halkımız hala körü körüne bunların demokrasi dedikleri söylemleri görmemezlikten geliyorlar . Eğer bu gün bingölde herkes huzur içinde çoluğuyla çocuğuyla istedikleri şekilde istedikleri yerlere gezmeye ve tozmaya gidebiliyorlarsa istedği saatlerde ailece pikniklere gidilebiliyorsa bu bunların demokrasi anlayışı değil ,bingöl halkının duyarlılığındandır. bunlara kalsa ne yurt kalır nede bingöl.
Ahmet cotkar (@Misafir_4797)
07 Haziran 2011 Salı 13:38
Değerli bingöllüler Dünyadaki bütün terör örğütlerinin enfazla kullandıkları kelimeler barış, demokrasi , özgürlük ve kardeşlik kelimeleridir. siz bunları bu kelimeleriyle değil,yurt bombalamalarıyla, kepenk kapatırmalarıyla,insanları katl etmeleriyle değerlendiriniz. Bu gün BİNGÖLde huzur varsa bunlar bingöl yer bulmadığındandır.ALLAHIN SELAMETİ BİNGÖLÜN ÜZERİNE OLSUN.SELAMLAR.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın