KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Bakanlıktan belediyeye destek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bingöl Belediyesi’ne yaklaşık 200 bin TL değerinde 13+1,5 metreküp kapasiteli 2014 model Ford 1826 marka, hidrolikli sıkıştırmalı çöp toplama aracı hibe edildi.

Bakanlıktan belediyeye destek
07 ARALIK 2014 PAZAR 21:42
0
2003
2
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediyenin ihtiyacı olan çöp toplama aracının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeye kazandırıldığını söyledi.

Şehrin geliştiği ve kullandıkları çöp toplama araçlarının artık ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaatta bulunduklarını söyleyen Başkan Barakazi, hibe edilen aracın 200 bin TL değerinde olduğunu kaydetti.

Taleplerinin karşılanmış olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Barakazi: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na araç konusunda müracaat etmiştik. Hamdolsun aracımız geldi. Yeni aracımızla daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir kent olmak için çalışacağız. Bu aracın ilimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Servet (@Misafir_18113)
08 Aralık 2014 Pazartesi 16:35
Memlekete cöp toplayacak arac yok =) Sayin bakan,ve Millet vekileriAllah icin Bu gune kadar Bingöle ne faydaniz olmus? birakin gidin siz yapmiyorsaniz yapanlara yol acinda onlar yapsinlar...yeter bu kadar cebinizi doldurdugunuz...
Ali Taş (@Misafir_18110)
07 Aralık 2014 Pazar 23:58
Birkaç sene önce Mısır'a bunlardan yüzlercesi hibe edilmişti.Bingöl e zor bela 1 tane gönderdiler diye sevinmeyin.Değerimiz ortada.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın