KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Bakanımız halka tepeden bakmıyor

AK Parti Medya Başkanı Bayram Keskin, &';Devlet Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz halkın içinden gelen, halka yakın olan, halkın güvenini ve desteğini alan bir devlet adamıdır. Halk gibi davranıyor, halkın içinde yaşıyor, halka tepeden bakmıyor” dedi.

Bakanımız halka tepeden bakmıyor
07 HAZİRAN 2011 SALI 08:40
0
1718
0
AA aa

AK Parti Medya Başkanı Keskin, yaptığı yazılı açıklamada Bingöl insanın AK Partili siyasetçileri kendilerinden birisi olarak gördüğünü ifade ederek, “Devlet Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz halkın içinden gelen, halka yakın olan, halkın güvenini ve desteğini alan bir devlet adamıdır. Halk gibi davranıyor, halkın içinde yaşıyor, halka tepeden bakmıyor.

Bingöl halkı başkalarının yol göstermesine ihtiyaç duymaz. Başkalarının öğütlerini dinleyebilir ama bu öğütlerin iyi olup olmadığına kendi başına karar verir.
 Bingöl halkı; ülkenin geleceğini, istikbalini, huzur ve refahını tercih eder. İnsani yargı ve karar gücü olan aydın, erdemli, mükemmeliyetçi bir karaktere sahiptir” diye konuştu.
 
Biz militarist ve elitist siyaset yapmıyoruz.
“Biz militarist ve elitist siyaset yapmıyoruz” diyen Keskin, Eğer halkımız Ak Partiye oy veriyorsa bunun iki nedeni vardır. Birincisi: siyasal istikrar, ikincisi de, Türkiye'de yeniden istikrarsız bir siyasal yapıya yer verilmemesi içindir. Başarımız tesadüf değildir. Çünkü bilimsel çalışmalar ile uzun süreli bir seçim hazırlığı yapıyoruz. Tıpkı tüketici tercihlerinde olduğu gibi seçmen tercihlerini de dikkate alarak sağlıklı bir çalışma yürütüyoruz. Siyaseti millete hizmet aracı olarak algılıyoruz. Devlet ile millet arasında bir köprü olarak görüyoruz. Toplum siyasetin asli unsurudur, sahibidir. Siyaset konuşmaktır, tartışmaktır, müzakere etmektir. Uzlaşı aramaktır. Ortak aklı harekete geçirmektir. Farklı görüşlere tahammül etmektir. Siyaset bir sanattır. Milletin hissettiğini hissetmek, gördüğünü görmek, duyduğunu duymaktır. Siyasetin amacı sorun çözmektir. Hizmet etmektir. İnsanı yüceltmektir. İnsanın refah ve huzurunu temin etmektir. Bingöllün derdi bizim derdimizdir. Bingöllün meselesi bizim meselemizdir” ifadelerini kullandı.
 
İftira siyasetinden uzağız
İftira siyasetinden uzak olduklarını vurgulayan Keskin, şunları kaydetti: “Devlet bakanımız Dr. Cevdet Yılmazın ilgi alanına girmeyen, tamamen müfteri ve asılsız iddialardan ibaret yakıştırmaların seçim arifesinde ortaya atılmasını üzüntü ile karşılamış bulunmaktayız. Bingöl halkı sayın bakanını tanıyor, güveniyor, inanıyor. Muhaliflerimizden daha mutedil, daha adil, daha şeffaf bir tavır bekliyoruz. Siyasetin konusu olmayan meseleleri ısrarla siyasi çekişme unsuru haline getirmek, millete memlekete hiçbir fayda sağlamaz. Bizim için Aziz Bingöllün her ferdi özeldir, her insanı değerlidir, kıymetlidir. Her insan hak ettiği imkân ve haklara sahip olmalıdır. Aslında Güvenilir değilseniz, kimse sizinle yürümez. Bingöl halkına projelerinizi, icraatlarınızı, stratejinizi gelecek planlarınızı anlatamazsanız onların tercihlerine aday olamazsınız. Bu insanların güvenlerini kazanmak kolay olmadı. Biz partimize oy vereni de vermeyeni de adalet çerçevesi içinde ortak paydaları olan bir topluluk diye yaklaşıyoruz. Muhaliflerimiz rekabet ve hırsa kapıldıkça adil bir işbirliği için gerekli olan güven ve toplumsal yetileri geliştirmeleri zorlaşır. Rekabet ve hırs hoşgörüyle karşılanmadıkça insanların daha iyisini tercih etme durumları da zorlaşıyor. AK Parti bu ülkede toplumsal mutabakatı sağladı. Hayatın her evresinde tutarlı ve kalıcı çözüm ekseninde bir program oluşturdu. İktisadi demokrasi, iktisadi adalet ve sürdürülebilir kalkınma gibi farklı pratikleri hayata geçirdi. Ustalık dönemimiz başlıyor. Çıraklar gibi kendimizi daha iyi yargılayabilecek ve yapabilecek yanlışları düzeltebilecek başka biri olduğunu kabul etmeye ihtiyacımızı artık olmayacak. Çünkü bu işte artık ustayız.”
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın