KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2026 Pazar
°C

Bakan yılmaz'dan inegöl mobilyası'na övgü

1 Kasım Pazartesi günü açılışı yapılan MODEF EXPO 20120 Fuarını gezmeye giden Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ' Bir pazar ne kadar genişlerse, uzmanlaşma da o kadar artıyor. Bunu da burada görüyoruz ' diyerek, İnegöl'de ki gelişmelerden övgüyle bahsetti.

Bakan yılmaz`dan inegöl mobilyası`na övgü
08 KASIM 2010 PAZARTESİ 10:24
0
2544
0
AA aa

Bursa Valisi Şahabettin Harput ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile fuar alanına giden Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ı Kaymakam Durmuş Gençer, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl Mobilyası Tanıtım Grubu Başkanı Ahmet Güleç ile mobilyacı esnafları karşıladı. 

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'a Modef'in kuruluşu ve tarihi ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF EXPO'ya geçen sene 750-800 civarında yabancı ziyaretçi geldiğini belirterek, " Bu sene sayının bini geçmesini bekliyoruz. Fuarda tanıtım yapılırken, aynı zamanda ciddi satışta gerçekleşiyor. Fuar organizasyonundan elde edilen gelirin tamamını tanıtım amacı ile kullanıyoruz. İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu diye bir grup oluşturduk. İnegöl'deki mobilyacıların katkıları ile kuruldu. Biz mobilyada her sene ihracat rakamlarımızı arttırıyoruz. Bu da 2. OSB'yi kurmamızı gerektirdi. Çünkü şehir merkezindeki alanlar yetersizdi " dedi.
"Modef Expo Fuarı İnegöl'ün ciddi bir pazar büyüklüğüne ulaştığının göstergesi"
Fuar alanına Irak'tan, Kosova'dan, Makedonya'dan ve Ordu'dan gelen ziyaretçilerle görüşen ve fuar ile ilgili olumlu tepkiler alan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, fuar organizasyonu gerçekleştiren herkesi öncelikle kutladığını belirterek, " Özellikle buranın bir ihtisas fuarı olması etkileyici. Bu ihtisas fuarının içinde firmaların belli bir alanda ihtisaslaştığını görüyoruz. Koltuk üreten, kanepe üreten, uzmanlaşmaların olduğunu görüyoruz. Bu aslında pazarın eriştiği büyüklüğün bir göstergesidir. Bir pazar ne kadar genişlerse, uzmanlaşma o kadar artıyor. Bunu da burada görüyoruz. Demek ki, bu İnegöl'ün hem yurt içinde hem de yurt dışında çok ciddi bir pazar büyüklüğüne ulaşmasının bir göstergesi. Diğer bir nokta da firmalar serbest piyasada rekabet ederler. Bu da gayet doğal. Rekabetin olması iyi bir şey. Diğer bir taraftan da işbirliği yapmasını bilmeleri gerekiyor. Mobilya Tanıtım Grubu rekabetçi işbirliği modelinin bir örneği. Bir taraftan rekabet yaparken, bir taraftan da işbirliği yapıyorlar. Bu sayede yeni markalar ve modeller geliştiriliyor. Ortak menfaatlerinin olduğu alanlarda firmalar işbirliği de yapabilmeli. Bu Ar-Ge ve tanıtım olabilir. Bu konuda çok güzel bir örnek görüyoruz. İnegöl firmaları belli bir firma markasını değil, İnegöl'ü bir marka olarak Türkiye'ye, Dünya'ya tanıtım noktasında çok güzel bir işbirliği içine girmiş görünüyorlar. Bununda başarılı olduğunu burada çeşitli konuşmalarda gördüm. " dedi.

Bakandan sembolik katılım belgesi
Fuar alanını gezip, mobilyaları inceleyen, firma yetkililerinden bilgiler alan Bakan Cevdet Yılmaz'a, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Mobilyası Tanıtım Grubu'nun rozetini takarken, Bakan Cevdet Yılmaz ise, fuarda stant açan firmalardan birisine sembolik olarak “Katılım Belgesi” verdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2026
23:23
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
MHP Bingöl 15. Olağan İl Kongresi'nde iki liste yarıştı. Oy kullanma işleminin ardından 186 oy alan mevcut başkan Emin Varan yeniden il başkanlığına seçilirken, Niyazi Çağlar 49 oyda kaldı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Yeni yönetim listesi ise şöyle şekillendi;
11.09.2026
23:19
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Yayladere programının son durağında Çalıkağıl Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Çelik'e köylüler, kendilerini ziyaret eden ilk vali olması nedeniyle teşekkür etti.
11.09.2026
23:18
MEB`den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
MEB'den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılında bazı okullarda ders süreleri için yeni düzenlemeye gitti. Yapım, güçlendirme veya öğrenci yoğunluğu nedeniyle ikili eğitim yapan okullarda 40 dakikalık ders süresi, valilik planlamasıyla 30 dakikaya kadar indirilebilecek.
11.09.2026
23:14
Bingöl`de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de öğrencilerin güvenliği için kurumlar aynı masada buluştu. Okul ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci servisleri, trafik, siber güvenlik, sağlık ve gıda güvenliği ile eğitim ortamlarının fiziki şartlarına kadar birçok başlık ele alındı.
11.09.2026
23:12
Bingöl`de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Bingöl'de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Akaryakıt fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor. Brent petrolün 105 doların üzerine çıkmasının ardından benzine bu gece 3 lira 20 kuruş, motorine ise yeni haftada 7 lira 67 kuruş zam bekleniyor. Zamların gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 100 liraya dayanacak!
11.09.2026
02:34
Bingöl Üniversitesi`nden Balkanlar`a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi'nden Balkanlar'a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenen EAIE 2026 kapsamında farklı ülkelerden üniversite temsilcileriyle bir araya gelerek uluslararası akademik iş birlikleri ve öğrenci hareketliliği üzerine temaslarda bulundu. Görüşmelerin yanı sıra Bingöl Üniversitesi ile Arnavutluk'taki University of New York Tirana arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın