Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'e yeni atanan kurum müdürlerini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Sedat Ildız'ı da makamında ziyaret etti.
Bakan Yılmaz'a Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ve Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın eşlik etti.
İl Müdürlüğüne gelişinde İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyete İl Müdürü Ildız tarafından Bingöl'ün tarım ve hayvancılık sektörü hakkında bilgi verildi.
Bakan Yılmaz, Bingöl'ün ekonomik kalkınması tarım ve hayvancılık sektörünün geliştirilmesi ile mümkün olacağını belirterek buna yönelik ilçe bazlı sektördeki paydaşlarla ortak projeler geliştirilmesi talimatı verdi.
Ziyarette Bakan Yılmaz, Ildız'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.