KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Eylül 2024 Cuma
°C

Bakan yılmaz müjdeyi verdi

Yoksul aileleri mutlu edecek yeni projeyi açıklayan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, çok daha bütüncül bir şekilde aile hekimliği gibi yoksul ailelerle ilgilenecek bir sistem kuracaklarını ve güçlü toplumu daha güçlü hale getireceklerini söyledi.

Bakan yılmaz müjdeyi verdi
18 NİSAN 2011 PAZARTESİ 08:51
0
4158
2
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl'ün Adaklı İlçesi Karaçubuk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği, ''Bingöllüler Buluşuyor'' etkinliğine katıldı.

İstanbul'un, Bingöllülerin ikinci vatanı gibi olduğunu belirten Bakan Yılmaz, İstanbul'daki Bingöllülerin memleketlerini unutmadığını ve bağlarını koparmadığını anlattı.

Seçim sürecine girildiğini anımsatan Bakan Yılmaz, seçim beyannamesinin 12 yıllık olduğunu ve Türkiye'yi 2023 yılına taşıyacağını ifade etti.

Seçim beyannamesinin sloganının, ''Türkiye hazır, hedef 2023'' olduğunu vurgulayan Bakan Yılmaz, 8,5 yıllık dönemde Türkiye'yi geçmişin demokrasi ayıplarından, faili meçhul cinayetlerden, işkencelerden, temel haklar konusunda yaşanan kısıtlamalardan kurtardıklarını, bölgesinde ve dünyada prestijli bir ülke haline getirdiklerini kaydetti.

Ülkeyi bugün demokrasi anlamında da farklı bir yere getirdiklerini dile getiren Bakan Yılmaz, 230 milyar dolarlık ekonomiyi 2010 yılında 736 milyar dolara çıkardıklarını belirterek, ''Bu da yetmez diyoruz. 2023 vizyonuyla artık Türkiye dünyanın birinci liginde olması gereken bir ülke'' dedi.

Bakan Yılmaz, devleti değil, insanı merkeze alan, yasaklardan arındırılan, temel hak ve özgürlükleri en geniş anlamda taşıyan bir anayasa ile ileri demokrasiyi kurmak istediklerini ifade etti.

Ekonomik kriz yaşanırken Türkiye'nin yüzde 8,9 büyüme sağladığını, geçen yıl 1 milyon 317 bin insanın iş kurduğunu anlatan Bakan Yılmaz, ''Bunlar çok çok büyük rakamlar. Önümüzdeki dönemde de ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz. Başka bazı partilerin, iktidara gelemeyeceklerini bilen bazı partilerin, bol keseden kurusıkı vaatleriyle değil, planlı programlı projelerle ülkeyi büyük bir ekonomi haline getireceğiz'' diye konuştu.

Toplumun refahını artırmak için ekonomiyi geliştirdiklerini, yoksul insanların durumlarıyla yakından ilgilendiklerini, bölgeler arası dengesizlikleri gidermek ve güçlü bir toplum yapısı kurmak istediklerini anlatan Bakan Yılmaz, her yoksul aileye bir görevli tayin edeceklerini, bu kişinin ailenin bütün ihtiyaçlarıyla ilgileneceğini söyleyerek, ''Çok daha bütüncül bir şekilde aile hekimliği gibi yoksul ailelerle ilgilenecek bir sistem kuracağız ve güçlü toplumu daha güçlü hale getireceğiz'' dedi.

İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katıldığı etkinlikte, AK Partili Belediye Başkanları, Dernek ve Federasyon Başkanları, bazı AK Parti milletvekili adayları da birer konuşma yaptılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Fevzi Bahadir (@Misafir_3703)
19 Nisan 2011 Salı 08:53
Sayin Bakanim Mecliste onca Zaza Kökenli Milletvekili varken neden ölen Zazacamiz icin Insani hakkimiz olan bir Zazaca TV icin kimse kilini kipirdatmiyor?

Dindar vekiller Dindar Arkadaslarindan haklarini istemektenmi korkuyorlar?
Sosyal Demokrat Vekiller Demokrat Arkadaslarindan hak istemektenmi korkuyorlar?

9 senedir Zazaca Kürt parmakliklarinin arasina pacavra gibi hapsedilmis. Bu gücümüze gidiyor.

Saygilarimla.
emre demir (@Misafir_3551)
18 Nisan 2011 Pazartesi 18:58
bakanım dogru söylüyor
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın