KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Bakan yılmaz, bugün bingöl'e gelecek

Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, 27 Kasım 2010 Cumartesi günü (bugün) Bingöl'e resmi ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

Bakan yılmaz, bugün bingöl`e gelecek
27 KASIM 2010 CUMARTESİ 02:35
0
2493
0
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, Merkezi Finans ve İhale Birimi Sözleşme Makamı ve Genç Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttükleri ‘Genç Kadınlara Arıcılık, Ana Arı ve Organik Bal Üretimi ile İstihdam Projesi' kapsamında hazırlanan ‘Kadın Hakları, Kadının Çalışma Hakkı ve Tarımsal Kalkınmada Kadın Emeğinin önemi' konulu seminere katılmak üzere bugün Bingöl'e gelecek.

“Genç Kadınlarına Arıcılık, Ana Arı ve Organik Bal Üretimi ile İstihdam Projesi” kapsamında hazırlanan ‘Kadın Hakları, Kadının Çalışma Hakkı ve Tarımsal Kalkınmada Kadın Emeğinin önemi' konulu seminer bugün Genç ilçesinde yapılacak.
Genç Kültür Mahallesinde projenin açılış kokteyline katılacak olan Bakan Yılmaz, açılış kokteylinin ardından saat 14.00'da Genç Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan toplantıya katılacak.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
04.02.2026
12:39
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşüme girecek riskli binalar için yıkım ve karar alma süreci hızlandırıldı. Bir hak sahibinin isteği bile karar sürecini başlatmaya yeterli olacak, karara itiraz edilirse, itiraz edenin payı diğer hak sahiplerine devlet eliyle satılacak. Payı devlet de alabilecek. Bina arsa haline dönerse alım önceliği devletin olacak. Kararla birlikte gözler, Bingöl'de dönüştürülmesi planlanan Maden Sokak'a çevrildi.
04.02.2026
12:07
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu kararıyla Engelli Meclisi kurulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yeni meclisle birlikte engelli bireylerin şehir yönetimine doğrudan ve kalıcı katılımının sağlanması hedefleniyor.
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı`ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın