KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Bakan yılmaz: 'başkaları bu halka çok eziyet etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 'Başkaları bu halka çok eziyet etti, sıkıntı çektirdiler. Fakat bu dönemde Doğu ve Güneydoğu'ya çok farklı bir bakış var' dedi.

Bakan yılmaz: `başkaları bu halka çok eziyet etti
29 OCAK 2012 PAZAR 10:20
0
1759
0
AA aa

Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Bingöl'de beraberinde AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ile partisinin Adaklı İlçe Kongresine katıldı.

Adaklı Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Salonunda düzenlenen kongrede konuşan Yılmaz, AK Partinin bölgeler arasında ayrım gözetmeksizin hizmet yaptığını, AK Parti iktidarında Türkiye'nin gerek siyasi, gerekse ekonomik bakımdan nereden nereye geldiğinin herkesin malumu olduğunu söyledi.

Yılmaz, bir ülkede bölgeler arasında dengesizlik varsa müdahale etmek gerektiği düşüncesiyle Doğu ve Güneydoğu'ya muazzam yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, böylece yıllardır birikmiş problemlere çözüm getirmeye gayret ettiklerini belirtti.

AK Parti içinde "ben" yerine "biz" ifadesi kullanıldığına dikkati çeken Yılmaz, "Sadece 'ben' dersek hem kendimize, hem de partimize zarar vermiş oluruz. Ama 'biz' der ve güç birliği ile yolumuza devam edersek, hem kendimiz, hem toplumumuz, hem de yöremiz için en güzelini yapmış oluruz. AK Parti adı üzerinde 'Adalet ve Kalkınma Partisidir. Adaletsiz hiç bir şey olmaz. GAP bölgesinde büyük yatırımlar yapıyoruz. 100 binlerce hektarlık alanı sulayacak ana kanallar yapıyoruz. DAP Bölgesinde aynı şekilde büyük yatırımlarımız var. Hastaneler, eğitim kurumları inşa ediyor, yollar yapıyor, içme suları götürüyoruz. Bu hizmetlerin meyvelerini de gördük, görmeye de devam ediyoruz" dedi.

-"Bölgede en büyük desteği alan parti AK Parti'dir"-

Yılmaz, vatandaşların AK Parti'nin, samimi bir şekilde halka hizmet etmeye çalıştığını gayet iyi gördüğünü, AK Parti'nin de bölgeye yaptığı hizmetlerin karşılığını aldığına dikkati çekerek, "Doğu ve Güneydoğu'da birinci parti AK Parti'dir. En sevilen lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bölgede en büyük desteği alan parti AK Parti'dir. Vatandaş bunları boşuna yapmıyor. Çünkü vatandaşlar, AK Parti ve Başbakan Erdoğan'ın bu bölgeye bakışını gayet iyi biliyor, samimiyetini görüyor. Başkaları bu halka çok eziyet etti, sıkıntı çektirdiler. Fakat bu dönemde Doğu ve Güneydoğu'ya çok farklı bir bakış var. Bunun sonuçlarını da görüyoruz" diye konuştu.

Kongrenin ardından Bingöl'e dönen Bakan Yılmaz, Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Tanışma ve İstişare Toplantısı"na katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın