KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Bakan Pakdemirli: 'Üreticilere bayram öncesi 1,5 milyar lirayı aşkın ödeme yapacağız'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, üreticiler ülkeleri ve milleti için üretmeye devam ederken, Bakanlık olarak desteklerini sürdürdüklerini belirterek, 'Üreticimize, destek ödemeleri kapsamında bayram öncesi 6 kalemde 1,5 milyar liradan fazla ödeme yapılacak' açıklamasını yaptı.

Bakan Pakdemirli: `Üreticilere bayram öncesi 1,5 milyar lirayı aşkın ödeme yapacağız`
07 MAYIS 2021 CUMA 15:35
4
1660
1
AA aa

Bakan Pakdemirli, üreticilere; fındık alan bazlı gelir desteği, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi, sertifikalı tohum üretim desteği, süt destekleme, arıcılık destekleme, kırsal kalkınma destekleri ödemeleri kapsamında bayram öncesi 1 milyar 524 milyon 264 bin 577 liradan fazla ödemenin yapılacağını duyurdu.

Bakan Pakdemirli , 7 Mayıs saat 18.00 itibarıyla fındık alan bazlı gelir desteği kapsamında 418 bin 61 üreticiye 854 milyon 11 bin 77 lira, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği kapsamında , 106 bin 687 üreticiye 251 milyon 797 bin 606 lira, sertifikalı tohum üretimi desteği kapsamında, 64 üretici firmaya 37 milyon 880 bin 453 lira olmak üzere toplamda 1 milyar 143 milyon 136 liralık destek ödemesini T.C. kimlik numarasının son hanesine göre bugün ve pazartesi gücü aktaracaklarını ifade etti.

Bakan Pakdemirli, süt destekleme ödemesi kapsamında, 233 bin 129 üreticiye 222 milyon 634 bin 301 lira, arıcılık destekleme ödemesi kapsamında, 58 bin 359 üreticiye 108 milyon 809 bin 745 lira, kırsal kalkınma destekleri kapsamında 109 kişi 49 milyon 131 bin 395 lira olmak üzere toplam 380 milyon 575 bin 441 liralık destek ödemesinin bugün saat 18.00 itibarıyla üreticilerin hesaplarına tek seferde aktaracaklarını belirtti.

Pakdemirli, “Üreticilerimize bayram öncesinde toplamda 1 milyar 524 bin 577 liralık destek ödemesi yapmış olacağız. Tüm destek ödemeleri hem üreticilerimize hem de ülkemize hayırlı uğurlu, bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83011)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 03:37
Ureticimi kaldı kurbane
26.11.2025
17:56
Bingöl`de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
26.11.2025
17:21
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Emlak vergisinde ikinci taksit için son gün 1 Aralık. Süreyi kaçıran gayrimenkul sahiplerini aylık %3,7 gecikme faizi bekliyor. Peki kimler vergiden tamamen muaf, yeni emekli olanlar ödeme yapacak mı? İşte cezaya düşmemek için kritik ayrıntılar…
26.11.2025
17:12
EFT ve IBAN`dan para transferinde yeni dönem!
EFT ve IBAN'dan para transferinde yeni dönem!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, EFT ve IBAN üzerinden yapılan para transferlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. MASAK'ın hazırladığı düzenlemeyle yüksek tutarlı işlemlerde beyan şartı geliyor. 1 Ocak 2026'dan sonra kurallara uymayanlar para gönderemeyecek.
26.11.2025
15:44
Bingöl`de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi`nde hayata katılıyorlar
Bingöl'de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi'nde hayata katılıyorlar
Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlediği eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dezavantajlı bireylerin yanında oluyor.
26.11.2025
15:29
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.11.2025
02:03
Seven:
Seven: 'Yarın Seçim Olsa Hazırız'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde şehrin sağlık, ulaşım, su ve deprem risklerine yönelik yürütülen çalışmalara kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, seçimlerin zamanında yapılacağını düşündüklerini ancak olası bir erken seçim durumunda teşkilat olarak hazır olduklarını vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın