KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bağatarhan'a ödül

Türkiye Psikoonkoterapi Derneği'nin düzenlediği &';81 ilde, 81 yaşama dokunan adam” ödül töreninde, Bingöl'den Mehmet Bağatarhan da ödüle layık görülenlerarasında yer aldı.

Bağatarhan`a ödül
27 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 09:10
0
4867
0
AA aa

İstanbul Çengelköy'de faaliyet gösteren Psikoonkoterapi Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği “81 ilde, 81 yaşama dokunan adam” listesinden Bingöl'ü temsil eden hayırsever iş adamı Mehmet Bağatarhan, ödül ve onursal üyelik belgesi aldı.

MEKTUP DUYGULANDIRDI
Yeditepe Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninin sunumu, derneğin genel koordinatörü Murat Çuhadar tarafından yapıldı. Dernek Başkanı Sabahat Erler'in açılış konuşmasının ardından,Kahramanmaraş ilinden geçen sene Kurban Bayramı'nda 40 arkadaşıyla Kurban dağıtımına gidip yolda kaza sonucu hayatını kaybeden Mehmet Zulkadiroğlu'nun kızı tarafından babasına yazdığı duygu dolu mektup ile başladı. Kişisel hayatından görüntü kesitlerinin ardından sahneye ödülünü almak üzere kızı Buşra davet edildi. Sahneye çıkan BuşraZulkadiroğlu, davetlilerin tüm moral alkışına rağmen konuşamadı, Buşra'nın sözleri boğazında düğümlerken, tüm davetlilerde aynı duyguyu paylaştı.
Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Zuhan Bahar, kanserle mücadelede psikologların önemine vurgu yaptı. “Kanser hüzünle biten bir tanı, doğru zamanda müdahale, doğal yaşam ve sigarasız bir hayat sağlanabilir, üniversite olarak kanserle mücadelede, derneğin vermiş olduğu çabayı destekliyoruz” diye konuştu.
37 YAŞINDA 18 OKUL YAPTI, HEDEF 39'DA 39 OKUL
Türkiye'nin her ilinden yaşanmış olay ve insan odaklı hikayeler birbirinden duygulu ve insanlık doluydu. İnsanlığın ölmediğini gösteren bu etkinliğin içinde, dikkat çekenlerinden biri de 37 yaşındaki Erzurumlu Osman Nuri Bakımlı idi.
Bakımlı, bugüne kadar çeşitli illerde 18 okul yaptırdım, yaşım 39 oluncahedefim 39 okul yaptırmak diye konuşunca salonda ayakta alkışlandı. Bakımlı, Bingöl'de de şu anda bir okul yaptırıyor.
BİNGÖLÜN HAYIRSEVERİ BAĞATARHAN
Mehmet Bağatarhan; Sancak Beldesi'ne verdiği ambulans, bir köyde yaptırdığı okul, sünnet şölenleri ve hayır kurumlarına verdiği destekten dolayı ödül aldı. Bağatarhan'ın yaptığı hayırlı işlerin görüntüleri slayt gösterisi ile anlatıldı.
Törene katılan Bingöl Dernekler Federasyonu Başkanı Atalay Atilla, Bingöl Vakfı Başkanı Tahir Tikici ve işadamı dostları da  Bağatarhan'ınmutluluğunu paylaştılar.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın