KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Badmintona solhan damgası

Bingöl’de yapılan Badminton İl Birinciliği Turnuvası’nda Solhan’ı gururla temsil eden ve ilk iki sırayı kaptırmayan Hazarşah Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Aysel ve Nursel Gültekin, Türkiye şampiyonasında Bingöl’ü temsil edecek.

Badmintona solhan damgası
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:53
0
3670
0
AA aa

Bingöl de 15 yaş altı (1998-1999-2000-2001-2002-2003) badminton il birinciliği yarışmaları Bingöl Yeni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışmada 17 bayan, 20 erkek sporcu yarıştı.Ferdi olarak yapılan yarışmada ilk 4 sırayı alan sporcular Bingöl'ü Ankara da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

Hazarşah Yeni Yerleşim öğrencileri daha önce yapılan yarışmalarda badmintonda ilin en iyileri olduklarını ispatlamışlardı. Bu yarışmaya yılsonu olmasından dolayı Hazarşah İÖO öğrencilerinden bu spora gönül veren Aysel ve Nursel Gültekin adlı ikiz kardeşler ile minik Ahmet Akar katıldı.

Yarışmalar sonucunda turnuvanın en küçük sporcusu olan Ahmet Akar, üçüncü turda 1998 doğumlu öğrenciye yenilerek elendi. Aysel ve Nursel Gültekin kardeşler turnuvaya fırtına gibi başlayıp rakiplerini bir bir eleyip finalde buluştular. Kardeş oldukları için fikstürün en altına ve en üstüne yazılan iki kardeş Bingöl ün en iyileri olmak için mücadele ettiler.

Hırslı oyunlarının karşılığını alarak finalde buluşan iki kardeşin mücadelesi büyük beğeni ve alkış aldı. Final mücadelesi sonucu Nursel Gültekin Bingöl birincisi Aysel Gültekin Bingöl ikincisi olarak 20 Haziranda Ankara da yapılacak olan badminton 15 yaş altı Türkiye finalinde mücadele edecekler.

Solhan Kaymakamlığı, Badminton İl Birinciliği Turnuvası'nda başarı elde eden ikiz kardeşleri tebrik edip, finallerde başarılar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın