KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2026 Salı
°C

Azraili 2 kez çalımladı

Van'da geçen Perşembe günü PKK'lı teröristin belediye trafik aracına yönelik düzenlediği bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulan aracın şoförü Fatih Eyaz'ın, azraili 2 kez çalımladığı ortaya çıktı.

Azraili 2 kez çalımladı
14 MART 2006 SALI 15:15
0
1553
0
AA aa
4 ay önce kullandığı özel otomobiliyle Başkale İlçesi'ne giderken trafik kazası geçiren Eyaz'ın yanında bulunan 2 arkadaşı yaşamını yitirirken, kendisi kazadan sağ kurtuldu. Canlı bombanın hedefi olan belediye trafik aracını kullanan Ayaz, bu saldırıdan da yaralı kurtulurken, araçta bulunan Enver Tanrıtanır yaşamını yitirdi. İki olaydan mucize eseri kurtulmayı başaran Eyaz, bombalı saldırıyı da trafik kazası sandığını belirterek, “Her şey bir anda oldu, ben araç içinden dışarıya fırladım. Güçlükle doğrulup baktığımda Enver'in parçalanmış halini gördüm. Ben yaşadığım için mutluyum ama arkadaşımı kaybettiğim için çok üzgünüm” dedi.

Van'da geçen Perşembe günü PKK'lı canlı bomba Devrim Solduk, İskele Caddesi başlangıcında Belediye Trafik aracına yönelik eylem düzenledi. Olayda Canlı bomba terörist ile belediye trafik aracında bulunan Enver Tanrıtanır ile yoldan geçen Volkan Demir yaşamını yitirirken, 19 kişi de yaralandı. Saldırı sırasında belediye trafik aracını kullanan 24 yaşındaki Fatih Eyaz, saldırıdan mucize eseri yaralı olarak kurtulurken, son 4 ay içinde iki kez ölümün kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

Van Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Fatih Eyaz, saldırıdan kurtulmanın buruk mutluluğunu yaşıyor. Olaydan sonra yeni yeni kendine gelen Eyaz, canlı bombalı saldırıyı önce trafik kazası sandığını söyledi. Kendi araçlarına başka bir aracın gelip çarptığını düşündüğünü kaydeden Ayaz, olay gününü şöyle anlattı: “Zabıtalar, İskele Caddesi üzerinde bulanan büfelerin kaldırılması için trafik ekibi istedi. Biz de o bölgeye yakın olduğumuz için gidip trafiği düzenlemeye başladık. Çalışma yapılan bölgede ring halindeydik. Son olarak patlamanın olduğu bölgeye gelip beklemeye başladık. Buradaki iş bitmek üzereyken, hareket edip 1 metre gittikten sonra büyük bir patlamayla araçtan fırladığımı hissetim. Ben daha önce de kaza geçirdiğim için, bize bir aracın çarptığını sandım. Sol kolumu hissetmiyordum. Çevreden çaresizce yardım bekliyordum. Ancak kimse yardıma gelmeyince, bir süre yerde kaldım. Bu sırada aracın içine baktığımda hurdaya döndüğünü, Enver arkadaşımın da parçalanmış olduğunu gördüm. Güçlükle kalkıp yürümeye çalıştım. Bu sırada bir arkadaşımın koluma girdiğini ve hastaneye götürüldüğümü hatırlıyorum. Yaşadığım için mutluyum. Ancak bu mutluluk buruk bir mutluluk. Çünkü gözlerimin önünde bir arkadaşım parçalanarak öldü. Olay hiç gözümün önünden gitmiyor. Bu tür olayları kınıyorum ve lanetliyorum.”

4 AY ÖNCEKİ KAZADA YANINDAKİ 2 KİŞİ ÖLMÜŞ

Canlı bombalı saldırıdan mucize eseri yaralı olarak kurutulan Fatih Eyaz'ın, 4 önce de Van'dan Başkale İlçesi'ne giderken kendi kullandığı otomobiliyle trafik kazası yaptığı ortaya çıktı. Bu kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirirken, Ayaz, hafif yaralı olarak kurtuldu. Eyaz, “Başkale'ye giderken benim aracıma bir kamyon yan taraftan çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybettim ve bu kez karşı yönden gelen başka bir kamyonla çarpıştık. Kazada, otomobilimde bulunan 2 kişi olay yerinde ölürken ben hafif yaralı olarak kurtuldum. Öldürmeyen Allah öldürmüyor” diye konuştu.

hürriyet.com.tr

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
22.06.2026
15:50
Traktöre Çarpan Otomobil Ters Döndü
Traktöre Çarpan Otomobil Ters Döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde park halindeki traktöre çarpan otomobilin ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın