KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Ayhan Barasi'den ilk şiir kitabı! 'Konuşun Duvarlar'

Bingöllü ses sanatçısı Ayhan Barasi, ilk şiir kitabı 'Konuşun Duvarlar' ile edebiyatseverlerin karşısına çıkıyor. 58 şiirden oluşan eser, 21 Ocak 2025 Salı günü İstanbul'da düzenlenecek lansmanda tanıtılacak.

Ayhan Barasi`den ilk şiir kitabı! ‘Konuşun Duvarlar`
20 OCAK 2025 PAZARTESİ 14:01
7
2716
1
AA aa

Küçük yaşlarda bağlamaya olan tutkusuyla başlayan ve ilerleyen yıllarda türküleriyle hayat bulan sanat serüvenini 20 yılı aşkın süredir İstanbul'da sürdüren Bingöllü ses sanatçısı Ayhan Barasi, ilk şiir kitabı ‘Konuşun Duvarlar' ile edebiyatseverlerin karşısına çıkıyor.

Yılların birikimi olan ve içerisinde toplumsal konuların yanı sıra, doğa ve insan sevgisi, emek ve biraz da aşk barındıran eser, Barasi'nin sanatsal yolculuğunda önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

58 şiirin yer aldığı Kültür Bakanlığı bandrollü eserin tanıtım lansmanı, 21 Ocak 2025 Salı günü saat 22.00'da İstanbul Galata'da sahne aldığı özel bir mekânda gerçekleştirilecek. Şuana kadar 6 albüm yapan Barasi, türkülerini seslendirmenin yanı sıra şiirlerinden seçkiler okuyarak dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Ayrıca lansman gecesi sanat ve edebiyatseverler için bir araya gelme fırsatı sunarken, sanatçının hem müzik hem de edebiyat dünyasındaki yerini pekiştirecek. 'Konuşun Duvarlar' kısa süre içerisinde kitabevlerinde ve çevrim içi platformlarda okuyucularla buluşacak.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113127)
21 Ocak 2025 Salı 10:06
bingölün gururu ne diyim başarılar
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın