KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2024 Cuma
°C

Av. Okuyan, adaylığını açıkladı

TRT Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Avukat Maruf Okuyan, AK Parti Bingöl Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Av. Okuyan, adaylığını açıkladı
26 NİSAN 2018 PERŞEMBE 19:30
16
7471
2
AA aa

TRT Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Avukat Maruf Okuyan, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Partiden Bingöl milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Konu ile alakalı açıklama yapan Okuyan; “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2001 yılında kurulan AK Partinin Bingöl İl Teşkilatı kurucu üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İl Başkanı olarak görev yapmanın onurunu yaşadım. Dönemin zor şartlarında arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayret ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu 2002 yılında yapılan ilk seçimde ilimizdeki üç milletvekilliğini de alarak önemli ve büyük bir başarı elde ettik. Daha sonra yapılan tüm seçimlerde de başta Seçim Koordinasyon Merkezinin hukuk işleri olmak üzere Partimizin bütün faaliyetlerinde yer alarak önemli sorumluluklar üstlendim. 2002 yılında girdiği ilk seçimde aziz milletimizin kararı ile iktidara gelen AK Partiye karşı anti demokratik engellemelerden sonuç alamayanlar, 15 Temmuz 2016 yılında doğrudan milletin iradesini gasp etmeye çalışmışlardır. Milletimizin iradesine yönelik 15 Temmuz tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe teşebbüsü Sayın Cumhurbaşkanımızın cesaret, kararlılık ve üstün liderliği sayesinde başarısız kılınmıştır. Bingöl halkı da daha önce sergilediği cesur ve dik duruşunu burada da göstererek Sayın Cumhurbaşkanımızın ve demokrasinin yanında yer almıştır” diye konuştu.

“Millet, iktidarının önündeki bütün engelleri ortadan kaldıracak”

Eski sistemde engelleyici unsurlar olduğunu belirten Okuyan; “Ülkemizde gelinen bu noktada, eski sistemin engelleyici unsurlarını tasfiye etmek için sistem değişikliği zorunlu hale gelmiştir. Bu amaçla, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandumda anayasa değişikliği kabul edilerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiştir. Yapılan bu referandumda da Bingöl halkı ve milletimiz AK Partimiz ile birlikte hareket etmiştir. 24 Haziran'da yapılacak seçimle uygulamaya fiilen konulacak olan bu sistem değişikliği, millet iktidarının önündeki bütün engelleri ortadan kaldıracak, eski sistemin şartlarına sığınarak devlet iktidarını kendi halkına karşı kullanan kadroları ve anti demokratik siyasal anlayışı tarihe gömecektir. Yeni sistemle birlikte yasama yürütmeden ayrılmış, bu kapsamda TBMM güçlendirilmiş; yasama faaliyetinin etkin ve verimli hale getirilmesi sağlanmıştır. Türkiye'mizin huzuru, refahı, geleceği adına; sosyal, ekonomik, kültürel alanda ve demokratik hukuk devletinin korunması ve güçlendirilmesi için yapılacak yasama faaliyetlerinde bulunmak daha da önemli hale gelmiştir. Bingöl'ümüzde 1995-2013 yılları arasında yapmış olduğum serbest avukatlık ve daha sonra kamuda hukuk alanında yürüttüğüm görevlerden edindiğim tecrübelerle ilimizi TBMM'de temsil etmenin büyük bir sorumluluk olacağı bilinci ile; 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Bingöl'ümüzden aday adayı oldum. Halkımızın ve Parti Teşkilatımızın kıymetli mensuplarının desteklerini bekliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24947)
27 Nisan 2018 Cuma 10:03
Çok kıymetli ve degerli bir bürokratımız. Asil bir kişilik başkan. Milli görüşün ve asil bir ailenin evladı. Mevlam yardımcısı olsun. selamlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24940)
27 Nisan 2018 Cuma 09:14
Hayırlı olsun Allah mahcup etmesin.
18.10.2024
02:12
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
BAL Liginin ilk iç saha maçında pazar günü Hakkâri Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı ve maçtan galip ayrılıp 3 puanı taraftarına armağan etmek istiyor. Kulüp Başkanı Engin Özturan; 'Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz' dedi.
18.10.2024
02:08
Anşin:
Anşin: 'Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Çalışanlarının Her Zaman Yanındayız'
Türk Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, yayınladığı basın bildirisinde 'aile hekimlerimizin ve aile sağlığı çalışlarımızın her zaman yanındayız' dedi.
17.10.2024
20:11
Aykal`dan demiryolu alanında dev yatırım!
Aykal'dan demiryolu alanında dev yatırım!
Avrupa'da VPI'lı atölye sıralamasında ilk 5'te yer alacak Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikasında her türlü vagon, lokomotif ve lastik tekerlekli demiryolu araçların bakım, onarım ve revizyonu yapılacak. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Burada üretilen lokomotifler ve vagonlar, ulusal şebekelerde, üretim tesislerinde ve yüksek güç gerektiren demiryolu taşıtlarında kullanılabilecek, bu sayede enerji tasarrufu sağlanacaktır. Bu başarı, sadece Aykal Grup'un değil, hepimizin ortak gururudur' dedi.
17.10.2024
18:29
Bingöl`de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
Bingöl'de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bingöl Bilim ve Teknoloji Şenliği'nin açılışı yapıldı.
17.10.2024
18:06
Bingöl`de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. İŞKUR İl Müdürlüğünce bugüne kadar toplam 2 bin 654 kişinin işe yerleştirildiğini ifade eden İl Müdürü Baycuman, ayrıca 7 bin 159 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti, Bin 252 işyerinin ziyaret edilerek kurumsal hizmetler hakkında bilgi verildiği ifade etti.
17.10.2024
17:35
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın