KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2026 Çarşamba
°C

ATUK: 'BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU'

Yedisu yolunun sıcak asfalt olarak yenileceği müjdesini değerlendiren Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk; 'Bölge insanımızı heyecanlandıran bu müjde ile moral bulduk' dedi.

ATUK: `BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU`
06 ŞUBAT 2022 PAZAR 19:40
25
7599
9
AA aa

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ın Yedisu İlçe Yolunun (44 km) genişletilip Bütümlü Sıcak Asfalt olarak yenilenmesi işinin 2022 yatırım programına alındığı müjdesinin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk, emeği geçenlere teşekkür etti ve bu müjde ile moral bulan bölge insanının müteşekkir kaldığını bildirdi.

“ULAŞIM KOLAYLIĞI DOĞA TURİZMİNE OLUMLU YANSIYACAKTIR”

Coğrafi olarak bölge insanlarının ata yurtlarını terk edip uzak diyarlara göç ettiğini ve yaz dönemlerinde bile gelmekten kaçındığını anlatan Atuk, yolun genişletilip yenilenmesi ile hem bölge insanının gelmeye başlayacağını hem de ilçenin doğal güzelliklerinin görülmesi için yerli ve yabancı turist akınının başlayacağını söyledi.

‘Yol medeniyettir' sözüne atıfta bulunan Atuk; “Yolumuzun geniş ve kaliteli olması, daha sağlıklı ve risklerden arındırılmış bir ulaşım olağanı sunacaktır. Bölge insanımız çevre iller yerine Bingöl'ümüzle daha sıkı temasta olacağı gibi ilimiz genelinden birçok insan da doğa turizmi için bölgemize gelecektir. Bu da ilçemizin ekonomik açıdan gelişimi anlamına gelmektedir. Ayrıca bu bölgede düşünülen ancak ulaşım sorunu nedeniyle rafa kaldırılan yatırımların yeniden masaya yatırılması da gündeme gelecektir. İyi bir moral oldu. Yeni müjdelerin devamını diliyor, emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz'a, Sayın Valimiz Kadir Ekinci'ye, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, İl Başkanımız Sayın Haşim Sağlar'a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Basatemur ile projenin hazırlanmasından emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89132)
07 Şubat 2022 Pazartesi 15:34
Bu yolun asfaltlanması için programda emeği geçen Sayın Bakanımız Cevdet Bey, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Sayın Valimiz Sayın Yedisu Kaymakamı ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederiz. İlçe ye hizmet geldiyse/geliyorsa bunların sayesinde gelmiştir, gelecektir. Allah bunları başımızdan eksik etmesin. Yedisu ilçesi adına şükranlarımızı sunarız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89130)
07 Şubat 2022 Pazartesi 14:18
Halen köy yolları toprak ve mıcırdan olan yollarımız var yıl 2022 bukadarmı sahipsiz memleketim yiğitler köyünden elmadüzü köyüne giden yol köyümüz olan elmadüzünün yolları içler acısı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89103)
07 Şubat 2022 Pazartesi 03:58
Harbiden mi Cevdet bey....Elektirik faturalarinizda evlere şenlik oldu. Muazam bölgesel moral patlaması yaşadık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89093)
07 Şubat 2022 Pazartesi 00:09
Yola zift dokulecek.. bu neyin balonu.. el alem uzaya cikiyor. Roket firlatiyor. Bizdeki mentaliteye bak.. yolu sanki cebinden yapiyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89087)
06 Şubat 2022 Pazar 22:59
Yedisu belediye başkanına teşekkür yokmu. Adam gidip uğraştı yatırım proğramına alınması İçin süleyman soyludan söz aldı. Basın açıklamasında emeği geçenler yerine MHP ye ve belediye başkanına teşekkür etseydiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89085)
06 Şubat 2022 Pazar 22:54
Mhp il başkanlığının ve MHP Yedisu belediye başkanının uğraşları sonucunda bu yolun yapımı yatırıma alınmıştır. Alakası olmayan insanlara teşekkür etmişsiniz. Nezaketen MHP belediye başkanına ve il teşkilatına da teşekkür etmenizi beklerdik.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89082)
06 Şubat 2022 Pazar 21:33
Çok güzel hareketler bunlar :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89078)
06 Şubat 2022 Pazar 21:08
Erdal Aydemire teşekkür yok mu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89075)
06 Şubat 2022 Pazar 20:43
İlçe halkı hizmete aç olduğu için sıcak asfalt onlar için büyük bir hizmetmiş gibi geldi. Öbür taraftan atı alan Üsküdarı geçmiş durumda. Bingöl 100 yıl geriden geldiğine göre Yedisu 300 yıl geriden geliyor.
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl`de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül`de
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB`de ayrı müfredatla okutulacak
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL`lik para trafiği! Bingöl`de de gözaltılar var
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
08.09.2026
15:06
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL`ye çıkıyor
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL'ye çıkıyor
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Aba, Resmî Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle arıcılık desteklerinde yüzde 80 oranında artış yapıldığını açıkladı. Bazı üreticiler için ödenecek destek tutarı dikkat çekici seviyeye ulaşırken, yeni desteklerle arıcıların üretim maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor.
08.09.2026
15:05
Bingöl`de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 bin 176 kök kenevir/skunk bitkisi, 430 gram esrar, 104 kilogram tütün, silah ve yüzlerce mühimmat ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
07.09.2026
19:07
Genç`te `Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi` Çalıştayı
Genç'te 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' Çalıştayı
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' çalıştayında uyuşturucu ve sanal kumarla mücadeleden aile yapısının güçlendirilmesine, ağır borçlanmadan düğün ve taziyelerde israfın azaltılmasına kadar ilçenin sosyal sorunları ele alındı. Çalıştayda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için ortak hareket çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın