KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

ATUK: 'BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU'

Yedisu yolunun sıcak asfalt olarak yenileceği müjdesini değerlendiren Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk; 'Bölge insanımızı heyecanlandıran bu müjde ile moral bulduk' dedi.

ATUK: `BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU`
06 ŞUBAT 2022 PAZAR 19:40
25
7541
9
AA aa

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ın Yedisu İlçe Yolunun (44 km) genişletilip Bütümlü Sıcak Asfalt olarak yenilenmesi işinin 2022 yatırım programına alındığı müjdesinin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk, emeği geçenlere teşekkür etti ve bu müjde ile moral bulan bölge insanının müteşekkir kaldığını bildirdi.

“ULAŞIM KOLAYLIĞI DOĞA TURİZMİNE OLUMLU YANSIYACAKTIR”

Coğrafi olarak bölge insanlarının ata yurtlarını terk edip uzak diyarlara göç ettiğini ve yaz dönemlerinde bile gelmekten kaçındığını anlatan Atuk, yolun genişletilip yenilenmesi ile hem bölge insanının gelmeye başlayacağını hem de ilçenin doğal güzelliklerinin görülmesi için yerli ve yabancı turist akınının başlayacağını söyledi.

‘Yol medeniyettir' sözüne atıfta bulunan Atuk; “Yolumuzun geniş ve kaliteli olması, daha sağlıklı ve risklerden arındırılmış bir ulaşım olağanı sunacaktır. Bölge insanımız çevre iller yerine Bingöl'ümüzle daha sıkı temasta olacağı gibi ilimiz genelinden birçok insan da doğa turizmi için bölgemize gelecektir. Bu da ilçemizin ekonomik açıdan gelişimi anlamına gelmektedir. Ayrıca bu bölgede düşünülen ancak ulaşım sorunu nedeniyle rafa kaldırılan yatırımların yeniden masaya yatırılması da gündeme gelecektir. İyi bir moral oldu. Yeni müjdelerin devamını diliyor, emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz'a, Sayın Valimiz Kadir Ekinci'ye, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, İl Başkanımız Sayın Haşim Sağlar'a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Basatemur ile projenin hazırlanmasından emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89132)
07 Şubat 2022 Pazartesi 15:34
Bu yolun asfaltlanması için programda emeği geçen Sayın Bakanımız Cevdet Bey, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Sayın Valimiz Sayın Yedisu Kaymakamı ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederiz. İlçe ye hizmet geldiyse/geliyorsa bunların sayesinde gelmiştir, gelecektir. Allah bunları başımızdan eksik etmesin. Yedisu ilçesi adına şükranlarımızı sunarız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89130)
07 Şubat 2022 Pazartesi 14:18
Halen köy yolları toprak ve mıcırdan olan yollarımız var yıl 2022 bukadarmı sahipsiz memleketim yiğitler köyünden elmadüzü köyüne giden yol köyümüz olan elmadüzünün yolları içler acısı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89103)
07 Şubat 2022 Pazartesi 03:58
Harbiden mi Cevdet bey....Elektirik faturalarinizda evlere şenlik oldu. Muazam bölgesel moral patlaması yaşadık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89093)
07 Şubat 2022 Pazartesi 00:09
Yola zift dokulecek.. bu neyin balonu.. el alem uzaya cikiyor. Roket firlatiyor. Bizdeki mentaliteye bak.. yolu sanki cebinden yapiyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89087)
06 Şubat 2022 Pazar 22:59
Yedisu belediye başkanına teşekkür yokmu. Adam gidip uğraştı yatırım proğramına alınması İçin süleyman soyludan söz aldı. Basın açıklamasında emeği geçenler yerine MHP ye ve belediye başkanına teşekkür etseydiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89085)
06 Şubat 2022 Pazar 22:54
Mhp il başkanlığının ve MHP Yedisu belediye başkanının uğraşları sonucunda bu yolun yapımı yatırıma alınmıştır. Alakası olmayan insanlara teşekkür etmişsiniz. Nezaketen MHP belediye başkanına ve il teşkilatına da teşekkür etmenizi beklerdik.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89082)
06 Şubat 2022 Pazar 21:33
Çok güzel hareketler bunlar :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89078)
06 Şubat 2022 Pazar 21:08
Erdal Aydemire teşekkür yok mu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89075)
06 Şubat 2022 Pazar 20:43
İlçe halkı hizmete aç olduğu için sıcak asfalt onlar için büyük bir hizmetmiş gibi geldi. Öbür taraftan atı alan Üsküdarı geçmiş durumda. Bingöl 100 yıl geriden geldiğine göre Yedisu 300 yıl geriden geliyor.
10.08.2026
00:23
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova`daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı`da Antlı İle ‘Devam` Dedi
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın