KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Atalay'dan &';gazeteciler günü” mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, bir kutlama mesajı yayımladı.

Atalay`dan &`;gazeteciler günü” mesajı
11 OCAK 2011 SALI 08:33
0
2527
0
AA aa

Başkan Atalay yayımladığı mesajında, 10 Ocak 1961 yılında 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin, "Çalışan Gazeteciler Bayramı" olarak kutlandığını hatırlattı. Belediye Başkanı Serdar Atalay, doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının, gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. 

Atalay mesajında şunları kaydetti: “Toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenen, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla vatandaşlarımızın gözü kulağı olmaya özen gösteren gazeteci arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum.

 Ülkemizdeki her alanda görülen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran, halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında bu görevi yürüten, güçlükle gazete çıkaran, yayıncılık yapan arkadaşlarımızın çabalarını takdire şayan bulmaktayım.

Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumun daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ilimizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu günde basın mensubu değerli arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2026
19:39
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
Bingöl'de bir iş yerinden çalınan 234 paket sigarayla yakalanan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.07.2026
19:26
Gündoğdu Kavşağı`nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Gündoğdu Kavşağı'nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl merkez Gündoğdu Kavşağı'nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
30.07.2026
19:08
3. Kısım Sanayi Sitesi`nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
3. Kısım Sanayi Sitesi'nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
501 iş yerinden oluşan ve bunlardan 200'ünün faaliyete başladığı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde, geçen yıl 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt tamamlanırken, bu yıl kalan 11 kilometrelik yol ağının bitirilmesi hedefleniyor.
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
30.07.2026
10:44
Motorine Dev Zam Kapıda!
Motorine Dev Zam Kapıda!
Akaryakıt sektöründen gelen son bilgilere göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 5 TL'ye varan zam bekleniyor. Zam gereksiniminin ÖTV'den karşılanmaması halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 85 TL'ye ulaşacak.
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın