KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Askf'den kulüplere hatırlatma

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri tarafından kulüplerin 2010 yılına ait dernek beyannameleri doldurup, İl Dernekler Müdürlüğü'ne verilmesi gerektiği konusunda hatırlatma yapıldı.

Askf`den kulüplere hatırlatma
26 MART 2011 CUMARTESİ 00:36
0
2004
0
AA aa

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, yaptığı yazılı açıklamayla kulüpleri, 5253 sayılı dernekler kanunun 19. maddesi ve dernek yönetmeliğinin 84. maddesi uyarınca her yılın nisan ayı sonuna kadar dernek ve birliklerin yönetim kurulu başkanları tarafından doldurularak mülki idare amirliğine vermeleri gereken beyanname hususunda uyardı.

 

Beyannameleri dernek kayıtlarına uygun şekilde doldurup ilgili kuruma teslim etmeyen derneklerin idari para cezasına çaptırılacağının hatırlatıldığı açıklamada, cezai işleme maruz kalınmaması için belirtilen süre içinde dernek beyannamelerinin doldurulması gerektiği vurgulandı.

 

Açıklamada, şu bilgi ve ifadeler yer aldı: “Dernek beyanname örneğini dolduracak kulüplerin www.dernekler.gov.tr adresinden indirmek sureti ile dernek kayıtlarına uygun bir şekilde doldurarak İl Dernekler Müdürlüğü'ne nisan ayı sonuna kadar teslim edebilirler. Beyanname doldurma konusunda sıkıntı çekecek kulüplerimizin Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve İl Dernekler Müdürlüğü yetkililerinden gerekli desteği alabileceklerdir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
14.12.2025
11:32
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 'Bingöl Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel mirasını, yöresel değerlerini ve belediyecilik vizyonunu güçlü bir sunumla ziyaretçilerle buluşturdu.
14.12.2025
11:13
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Polis ekiplerince düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Elazığ-Bingöl yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir minibüste 16 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 2 organizatör tutuklandı.
14.12.2025
11:12
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Bingöl'ün Karlıova ilçesi yağan karla beyaza büründü. Meteoroloji, yeni soğuk hava ve yağış dalgası için uyardı! Bingöl bundan etkilenecek mi? İşte yanıtı…
14.12.2025
11:10
Diyarbakır ve Van`da ‘12.12 Bingöllüler Günü` kutlamaları
Diyarbakır ve Van'da '12.12 Bingöllüler Günü' kutlamaları
'12.12 Bingöllüler Günü' Diyarbakır ve Van'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14.12.2025
11:07
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye kalıcı huzurun anahtarı olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye hedefinin artık bir devlet politikası olduğunu vurgulayarak, güvenlik ve huzurun hem toplumsal barışı hem de yatırım ortamını kalıcı şekilde güçlendireceğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın