KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Aşağı çarşı'ya kilitli parke taşı

Bingöl Belediyesi'nin kaldırım düzenlemesi ve kilit parke taşı döşeme işine Bingöl'ün eski yerleşim alanı olan Aşağı Çarşı'da devam ediliyor.

Aşağı çarşı`ya kilitli parke taşı
01 ARALIK 2010 ÇARŞAMBA 09:28
0
3909
0
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Bingöl'ün eski yerleşim alanı olan Aşağı Çarşı'da kilit parke taşı döşeme işlemleri devam ediyor.

Bingöl Belediyesi, Aşağı Çarşı'da yolları kilit parke taşları ile yenileme çalışmalarına başladı. Parke taşlarla yenilenecek kaldırım ve yollar, yapılacak çalışmalarla Bingöl'ün eski yerleşim alanı modern bir görünüme kavuşacak.

Aşağı çarşı modern bir görünüme kavuşacak
Yapılacak parke taşı döşeme işleminin havaların müsaade ettiği müddetçe devam edeceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Bingöl'ün eski yerleşim alanı olarak bilinen Aşağı Çarşı'da yolları kilitli parke taşları ile döşüyoruz. Burada toz ve topraktan geçilmiyordu. Bingöl'ü Düzağaç'a bağlayan iki köprü arasındaki yolun tamamını boydan boya kilitli parke taşları ile döşeyip yağmur suyu kanalını yapıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla Bingöl'ün tarihi yeri olan Aşağı Çarşı modern bir görünüme kavuşacaktır” diye konuştu.

Aşağı Çarşı güzel ve temiz bir görünüme kavuştu
Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirten İsfahan Bey Cami İmamı Ahmet Yılmaz, Bingöl'ün eski yerleşim bölgesinin toz ve topraktan kurtulmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Aşağı Çarşı Bingöl'ün eski yerleşim bölgesidir. Şuana kadar buradaki yollara hiçbir bakım yapılmamıştı. Bingöl Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla güzel ve temiz bir görünüme kavuştu. Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Bingöl'ün eski yerleşim alanı kilitli parke taşı ile döşeniyor
1973 yılından belli Aşağı Çarşı'da oturduklarını belirten Aşağı Çarşı sakinlerinden Muhammed Kasım Baykara (80), daha önceden yollarının çok bakımsız ve ilgisiz olduğunu söyledi. Baykara, “Bingöl'ün eski yerleşim alanı kilitli parke taşı ile döşeniyor. Yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'dan Allah razı olsun” diye konuştu.

Tozlu yollardan kurtulduk
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aşağı Çarşı sakinlerinden Lütfü Çingay (41), tozlu yollardan kurtulduklarını belirterek, hem kendisi adına hem de Aşağı Çarşı sakinleri adına Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın