Pazar günü saat 14.30'da Polisevinde düzenlenen programa Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu'nun eşi Türkan Hansu, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik'in eşi Özay Çelik, Halk Bank Bingöl Şubesi Müdürü Ülkü Kalelioğlu, Bingöl Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve yaklaşık 50 bayan kursiyer katıldı.
Bingöl Halk Eğitim Merkezi tarafından yaklaşık 25 haftalık bir kurs dönemini geride bırakan annelerin kaynaşması ve kursun stresini üzerlerinden atmalarına yönelik yapılan eğlence programı düzenlediklerini belirten (AÇEV) Kursu Öğretmeni Fatma Kıtay, “ Kursumuzun sona ermesinden sonra annelerin stres atmaları için böyle bir organizasyon yaptık. Çocuk gelişimi, çocuk iletişimi ve aile planlaması üzerine annelere kursumuzda bilgilendirme yaptık” dedi.
Amaçlarının annelerin kaynaşması olduğu belirten Kıtay, “ Bizleri yalnız bırakmayan Esma Balkanlıoğlu, Türkan Hansu, Özay Çelik, Ülkü Kalelioğlu ve Annelere teşekkür ederiz” dedi.
BingolOnline/Bingöl Kent Haber