KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

'Amacımız kalıcı hizmetler yapmaktır'

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) çalışmaları ile ilçedeki sorunları asgariye indireceklerini belirterek, amaçlarının kalıcı hizmetler yapmak olduğunu söyledi.

`Amacımız kalıcı hizmetler yapmaktır`
31 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:29
0
1962
0
AA aa

Kaymakam Muammer Köken 2010-2011 KÖYDES çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2010 yılında yapılan iş için 6 milyon 760 bin 346 lira ödendiğini belirten Kaymakam Köken, 2011 yılı içinde ise 8 milyon 353 bin 295 liralık ödeneklerinin olduğunu kaydetti. 

2010 yılı içinde KÖYDES çalışmalarında ağırlığın içme suyu olduğunu belirten Köken, 2011 yılı içinde de çalışmaların ağırlıklı olarak yine içme suyu ile menfezlerin yapımı olacağını ve amaçlarının bu yöndeki sorunu ortadan kaldırmak olduğunu dile getirdi.

İlçenin coğrafi yapısı itibari ile dağlık bir alanda bulunduğunu ve yerleşim yerlerinin dağınık olmasından dolayı hizmetin tam manası ile sunulamadığını belirten Köken, tüm bu olumsuzluklara rağmen 4-5 evden oluşan mezralara bile hizmetlerin gitmesi için gayret sarf edeceklerini dile getirdi. Hizmet sunumunda aciliyet durumuna göre hareket edeceklerini dile getiren Kaymakam Köken, yolu tahrip olmuş köylerden ziyade önceliğin, yolu olmayan köylere verileceğini söyledi.

Hizmet dağılımında adaletli olunacağını da belirten Kaymakam Köken, "Bölgesel ayrımcılık asla söz konusu olamaz. Devlet nazarında tüm insanlarımız eşittir. Sıkıntıları tespit ediyoruz, buna göre de çalışma takvimimizi belirliyoruz. Çalışmaların sağlıklı yürütülmesinde insanlarımızın da katkısını bekliyoruz" dedi.

Köylerde yol çalışmalarının çok daha sağlıklı ve kalıcı olabilmesi için gerekli olan tüm yerlerde menfezlerin yapılacağını belirten Kaymakam Köken, bu çalışmaların 2011 yılı içinde yapılabilmesi için gerekli olan düzenlemelerin başlatıldığın ifade etti. KÖYDES kapsamında yine köylülerle iş birliği içinde bir takım çalışmaların yapılacağını belirten Köken, en önemli gördüğü konuların başında tüm köylerde bulunan su depolarının fayanslaşması olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Köken, "Köylülerimize gereken tüm malzeme desteğini vereceğiz. Köylülerimiz de kendi köylerinde bulunan su depolarını fayanslayacaklar. Yani devlet malzeme verecek, köylüler de kendi işinin işçiliğini yapacaklar" şeklinde konuştu.

İlçeye atandığı günden beri çok sayıda köye ziyarette bulunduğunu belirten Köken, birçok köy yolunda, yön ve tanıtım levhalarının olmadığını gördüğünü ve bu yıl içinde bu eksikliği bulunan tüm köy yollarına yön ve tanıtım levhalarının yerleştirileceğini sözleri
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın