Ankara'ya gitmek üzere karayoluyla Erzurum Havaalanına doğru yola çıkan AK Parti Bingöl Eski Milletvekili Avukat Yusuf Coşkun ve meslektaşı Avukat Fahri Alimoğlu ile sürücü İbrahim Burak Bektaş'ın içinde bulunduğu aracın Çat İlçesi Gaban mevkiindeki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Avukat Fahri Alimoğlu, Ankara'ya sevk edildi.
Yaklaşık 10 gündür Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Alimoğlu, dün saat 12.45'de ambulans uçakla Erzurum'dan Ankara'ya götürüldü. Alimoğlu ve ailesi, aynı kazada yaralanan Eski Milletvekili Yusuf Coşkun tarafından karşılandı.
Ambulansa alınan Fahri Alimoğlu, yatış için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) götürüldü. Burada Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde yatışı yapılan Alimoğlu'nun tedavisine burada devam edilecek.
Bingöl halkından Fahri Alimoğlu için dua isteyen Alimoğlu ailesi, doktorların “Hastanın morale ihtiyacı var” telkinini de hatırlatarak manevi destek istediler.