KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2025 Perşembe
°C

Akça: türkiye hızla kan kaybediyor

Türkiye’nin hızla kan kaybettiğini ileri süren MHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Akça, “Bugün herkesin kabul ettiği bir gerçekle karşı karşıyayız, Türkiye hızla kan kaybediyor! En kötü kâbusumuzda bile göremeyeceğiz felaketleri hemen her gün yaşıyor, gelişmeleri milletçe kaygıyla izliyoruz” dedi.

Akça: türkiye hızla kan kaybediyor
18 EKİM 2015 PAZAR 22:40
0
1635
0
AA aa

 11 Nisan 2015 tarihi itibariyle Merkez ilçe Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Akça, Genel Merkezi'n yetkisiyle merkez ilçe yönetimini oluşturdu.

1 Kasım seçimlerine dair yazılı basın açıklaması yapan Akça, Türkiye hızla kan kaybettiğini belirterek, “Bugün herkesin kabul ettiği bir gerçekle karşı karşıyayız: Türkiye hızla kan kaybediyor! En kötü kâbusumuzda bile göremeyeceğiz felaketleri hemen her gün yaşıyor, gelişmeleri milletçe kaygıyla izliyoruz. Kabul etmeyenlerin bile aslında çok iyi bildiği bir gerçek var. Ülkücü Hareket, Türkiye'nin en iyi yetişmiş insan topluluğudur. Her şeyden öte Ülkücülerin algıları her daim açıktır. Türkiye'ye ne zaman bir tehlike yönelse, ilk tepki Ülkücülerden gelir. Kısacası Ülkücü Hareket, Türkiye'nin erken uyarı sistemidir diyebiliriz” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en büyük kalıcı sorununun hukuk ve demokrasi etrafına çöreklenmiş çetelerin varlığı olduğunu kaydeden Akça, şunları söyledi: “Hukuka uymak yerine, hukuku kendisine uyduran bu insanlar topluluğunu, ülkenin kaynaklarından uzak tutmak için gereken irade ise sadece MHP'de mevcuttur. MHP'nin iktidar olduğu bir ülkede, milletin hakkı olanın üzerine çöreklenmiş bu yapılanmalar, sessizce köşelerine çekilirler ve hukukun kararlarına razı olurlar. MHP bunu yapabilecek tek partidir çünkü bu çetelere borcu olmayan tek parti MHP'dir!  Bazı kişilerce zaman zaman şikayet ettiği, kimi kendi uydurması kimi gerçek bu lobiler, MHP iktidarının ilk günü bulabildikleri ilk uçakla ülkeyi terk edeceklerdir. Karşı karşıya olduğumuz en büyük geçici sorun ise terör belasıdır. Türkiye'yi yönetenlerin yanlış politikaları ve özellikle AKP ile beraber terörist algısının dağlarda gezen eşkıyalardan, Türk Silahlı Kuvvetlerine kayması terörü ve teröristi azdırmış, PKK'yı gündem belirleyen bir hale getirmiştir. Bu haldeyken bile Türkiye'yi yönetenler gerekli talimatları güvenlik güçlerine vermemekte daha doğrusu verememektedirler. Zira Öcalan'la yürütülen görüşmeler ve kurulan ilişkiler buna engel olmaktadır. MHP'nin tek başına iktidarında Şehit aileleri konuşacaklardır. MHP'ye vermeyenler bir yana, düşmanlık besleyenler dahi bu gerçeği kabul ederler. Zaten bu gerçeği kabul ettikleri için MHP'yi sevmezler. 1 Kasım'da MHP'ye verilecek her oy, milletin düşmanlarına bir tokat atmak olacaktır. 1 Kasım'da MHP'ye verilecek her oy, bölünmek istenen Türkiye'nin bir bütün halinde yaşaması için en büyük vesile olacaktır.  Bu gerçeklerin her Ülkücüye yüklediği sorumluluk ise gayet açıktır, kapı kapı, ev ev dolaşarak bu gerçekleri akraba ve komşularımızdan başlayarak milletimize anlatmak Zorundayız. Onun için diyoruz ki, Ülkenin geleceğine oy ver.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2025
14:42
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bir adet tabanca ele geçirildi.
27.02.2025
14:36
Bingöl`de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de 36. Vergi Haftası, 'Vergi Güvendir' sloganıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme toplantılarıyla kutlandı.
26.02.2025
22:38
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'AFAD, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz İlçe Kaymakamımızın liderliğinde alanda saha taramalarına devam etmektedirler' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
22:11
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Türkiye'nin Avrupa Birliği Coğrafi işaretli tek balı olan 'Bingöl Balı' ödüle doymuyor.! 2025 yılı Uluslararası Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda iki ayrı altın madalya daha kazandık! Bingöl Valisi Usta: 'Bu gurur senin, bu gurur hepimizin, bu gurur ülkemizin. Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
21:23
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl'de 20 suç kaydı bulunan ve 32 yıl 3 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı.
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın