KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Eylül 2024 Cuma
°C

Ak parti'nin bir neferi gibi çalışacağım

Cuma günü Başbakanın Muş'taki mitinginden sonra; Devlet bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl milletvekili adayları Eşref Taş ve Şahin Bingöl'le Solhan'a gelen AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, seçim bölgesi olan Solhan'da halkla vedalaştı. Coşkun, partisine küskün olmadığını, bu patinin bir neferi olarak Ankara'da hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Coşkun ayrıca, bir hafta Bingöl'de kalacağını ve bu sürede partisi adına seçim çalışmalarına katılacağını ifade etti.

Ak parti`nin bir neferi gibi çalışacağım
02 MAYIS 2011 PAZARTESİ 09:04
0
3154
3
AA aa

“Verdiğiniz oylar size eser olarak geri döndü”

Solhan'da AK Parti'nin 2007 genel seçimlerinde, yüzde 90 oy alarak Türkiye'de bu alanda birinci olduğunu ve bu sonuçların yapılan hizmetlerle karşılığını bulduğunu belirten Coşkun, “AK Parti'ye Solhanlılar gereken değeri verdi. Hem bizden önceki milletvekillerimiz Sayın Mahmut Sönmez, Mahfuz Güler, Fevzi Berdibek ve Abdurrahman Anık olmak üzere onlardan devir aldığımız nöbeti sizlerle birlikte, o günden bugüne şerefle hizmetleri devam ettirmeye çalıştık. Yüzde 90'lık oylarınız eseri olarak işte bugün hamdolsun Bingöl-Muş Karayolu yapıldı. 2007 başladığımız Bingöl- Solhan yolunu bitirdik. Artık Bingöl'e sadece 30 dakikada gidiliyor. Bakın Solhan bir şehir oldu. Belediye başkanımızla, il genel meclis üyelerimizle teşkilatlarımız ile birlikte el ele verdik ve Solhan'ı yaşanılır bir hale getirdik. Bu hizmetler size helaldir. Ananızın sütü gibi helaldir. Helal hoş olsun” dedi.  
 
“Kimseye bana çalışmadı dedirtmedim”
Coşkun, duygu yüklü veda konuşmasında; “Bu emanetinizi şerefle yine burada size teslim ediyorum. Hiçbir Allah'ın kulu bu Solhanlıyı milletvekili yaptınız; ama bu Solhanlı milletvekili çalışmadı, yattı, telefonlarımıza çıkmadı, gönlünü ve kapılarını bize açmadı dedirtmedim. Ve nefesimin sonuna kadar bunu dedirtmeyeceğim. Sizlerin hizmetkârı, sizlerin bir çalışanı olarak bunu devam ettirmeye sizlere söz veriyorum. Sizlerle birlikte, sizlerin bu onuru bize yeter. Bu gurur yeter. Tabi siyaset böyle bir şey. Milletvekilliği bir gün bir şekilde biter. Ama siyaset hizmet işidir. Dava işidir ve bu da ekip ile yapılır” şeklinde konuştu.  
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mahmut bozkurt (@Misafir_4455)
11 Mayıs 2011 Çarşamba 20:30
Helal olsun sanada bu yakışır
solhan (@Misafir_4348)
03 Mayıs 2011 Salı 09:56
solhana oyle bir altın madalya verdinizki solhan adaysız kaldı tebrik ediyorum sizden bi hatıradır hep saklancak
el insaf (@Misafir_4344)
03 Mayıs 2011 Salı 00:33
solhan bir şehir oldu dio ya herhalde kendi yaşadığı şehirleri unutmuş olsa gerek el insaf bee valla ha ayıp ...
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın