KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2024 Çarşamba
°C

AK Parti'den 'beyaz sandık' kararı! Hepsini Erdoğan bir bir okuyacak

AK Parti 'beyaz sandık' uygulamasına başlıyor. Değişim ve yenileme sürecini eksiksiz tamamlamak isteyen AK Parti, vatandaşın sorunlarına daha hâkim olmak için ilçe ve beldelere binlerce sandık kuracak. Vatandaşlar; 'Cumhurbaşkanı'ma' yazılı sandıklar istek, talep, öneri ve şikâyetlerini yazacak. Vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti`den `beyaz sandık` kararı! Hepsini Erdoğan bir bir okuyacak
10 EKİM 2024 PERŞEMBE 13:10
16
1277
6
AA aa

Cumartesi günü ilçe ve belde kongreleri ile değişim ve yenilenmenin startını verecek olan AK Parti, Türkiye Buluşmaları'ndan sonra şimdi de ‘beyaz sandık' uygulaması başlatıyor. Söz konusu değişim sürecini vatandaşlarla birlikte yönetmek için harekete geçen parti yönetimi; ilçe ve beldelere binlerce stant kuracak.

Stantlarda üzerinde “Cumhurbaşkanı'ma” yazılı sandıklar olacak. “Ben Cumhurbaşkanı'ma ya da Genel Başkan'ıma bir şey söylemek istiyorum” diyen vatandaş bu sandıklara istek, talep, öneri ve şikâyetlerini yazacak.

Vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

Türkiye Gazetesi'ndeki habere göre; vatandaşın yazılı taleplerine hiçbir şekilde müdahale edilmeyecek. Böylelikle vatandaş direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iletişim kurma şansı yakalayacak.

Parti kaynakları bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırarak devam ettirileceğini, millet ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yeni bir hat açacaklarını belirtiyor.

Öte yandan, delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AK Parti, bütün delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112009)
11 Ekim 2024 Cuma 22:12
Ya 'en beyaz sandık' insanların -2005'lerde olduğu gibi- adalete inancını tekrar sağlamaktır. Başımızı kumdan çıkarmadan, sandığın ne beyazını, ne kırmızısını göremeyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112008)
11 Ekim 2024 Cuma 22:07
Eskiden bir Bimer vardı. Oraya bir şikayet attın mı bütün yetkililer tedirgin olur, vatandaşa koşarlardı. Ama o zaman Avrupa Birliği Rüyası henüz bitmemişti. Şimdi Cimer var; buraya ne yazılırsa, hiçbir yetkilinin umrunda olmuyor, şikayet edene de 'kıh kıh' gülüyorlar müdürler hıdırlar yani şikayet edilenler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111998)
11 Ekim 2024 Cuma 13:21
Beyaz sandığa atılan zarfları direk Erdoğan mı açıp okuyacak?Güldürmeyin adamı. Yaptığınız bütün pisliklerin üstünü örterek, sizinle ilgili şikâyetleri gizleyerek, herşeyin güllük gülistanlık olduğunu, hiç kimsenin sizden şikayetçi olmadığını yazar verirsiniz olur biter
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111988)
10 Ekim 2024 Perşembe 22:32
Koltuk sevdası tüm tuşlara bastırıyor böyle. Servet sahibi olmaktan başka ne işe yaradı saltanatları? Öldükten sonra unutulup gidecekler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111984)
10 Ekim 2024 Perşembe 16:42
Yüz binlerce belki de milyonlarca istek, talep, öneri, şikayet gelecektir. Peki gelelim asıl konuya. R.T. Erdoğan'ın vakti az kaldı. Tüm bu kapalı zarfların açılması, okunması, değerlendirilmesi, RTE'nin kulağına fısıldanması uzun zaman alacak malum ömür kısa, sorunlar kendi lakabı gibi uzun. Halka dinamik, enerjik, genç başkan lazım. Ha zaten çoğu rakibini cezaevlerine tıktı. Suçları da son yıllarda ülkede artan ve hala konuşulan suç değilmiş. Siyasi düşüncelerinden dolayı beğenmiyorlarmış. Selo papucu yarım çık dışarıya sandıkları açalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111983)
10 Ekim 2024 Perşembe 16:38
İş istihdam her şeyi başta aklıma gelen il başkanı milletvekillerini hepsini duyarsızlığını cumhurbaşkanı yardımcısının istihdama engel oluşunu yazacam.
23.10.2024
18:37
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Bu Saldırıda Savunma Sanayiinde Elde Ettiğimiz Başarılar Hedef Alındı'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ'taki saldırıyla ilgili, 'Bu hain terör saldırısı, Türkiye'nin savunma sanayiinde elde ettiği başarıları hedef almıştır' dedi.
23.10.2024
16:46
Bingöl`deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'de 'İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. Okulların güvenliği, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular tek tek irdelendi.
23.10.2024
16:30
Ankara`da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
Ankara'da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın terör saldırısı olduğunu, şehit ve yaralıların bulunduğunu açıkladı.
23.10.2024
14:48
Solhan`dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya`ya…
Solhan'dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya'ya…
Türkiye'de şampiyon olan Solhan Ayak Tenisi Takımı, Dünya Ayak Tenisi Şampiyonası için Romanya'ya gitti.
23.10.2024
14:29
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bin 670 metre rakımda bulunan üs bölgesini ziyaret ederek jandarma personeli ile bir araya geldi.
23.10.2024
02:07
Bingöl İl Özel İdaresi 2024`te de rekor kırdı!
Bingöl İl Özel İdaresi 2024'te de rekor kırdı!
Bu yıl için 430 milyon TL'lik yol yatırımı yaptıklarını belirten Genel Sekreter Enes Üçgül: 'Toplamda 580 kilometre yolu tamamlayarak ilimize kazandırdık. Çoğu bölgede çalışmalarımız bitti, birkaç hafta içinde diğer yatırımlarımızda tamamlanacak ve sezonu yine rekorla kapatmış olacağız. Hedefimiz, önümüzdeki yıl da bu rakamların üzerine çıkmak' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın