KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
18 °C Güneşli

Ak Parti İl Başkanı Sağlar'dan tehditle ilgili açıklama!

AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Tehdit edildiği yönündeki mesajının ardından parti ve kamuoyundan 'yanındayız, yalnız değilsin' mesajları alan Sağlar, yapılanların organize olduğunu ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Sağlar`dan tehditle ilgili açıklama!
22 KASIM 2022 SALI 14:09
17
3543
6
AA aa

Terör eylemleri ülke gündemindeki sıcaklığını korurken, Bingöl kamuoyu sabaha AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'ın, kendisine yönelik tehditle ilgili sosyal medya paylaşımıyla uyandı.

Kişisel sosyal medya hesaplarından yaşadıklarına dair bilgiler paylaşan Sağlar; “Siyasetin dip yaptığı nokta… Evime kadar takip edilerek tehdit edildim. Hiç bir ekonomik ve siyasi hedef gözetmedim ve gözetmeyeceğim. Yola çıktığım ilk günkü gibi inandığım yolda yürümeye devam edeceğim” dedi.

Kamuoyundan Destek Mesajları

Paylaşımın ardından gerek sosyal medya, gerekse telefonla çok sayıda kişi ‘geçmiş olsun' dileklerini ilettikleri Sağlar'a “Yanındayız, yalnız değilsin” mesajını da verdiler. Parti kademeleri de il başkanlığında ziyaret bulunarak moral verdi.

Sağlar: “Kimseden korkumuz yok”

Yaşananlar sonrası Bingöl Online'ye konuşan AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, son birkaç gündür birden fazla araçla takip edildiğini, şüpheli durumdan emin olunca bu paylaşımı yaptığını söyledi.

Detayları kolluk kuvvetleriyle paylaşacağını ve konunun takipçisi olacaklarını belirten Başkan Sağlar; “Kimsenin Haşim Sağlar olarak şahsımla bir sorunu olduğunu da düşünmüyorum. Hedef AK Parti İl Başkanıdır, AK Parti'dir, Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bilinmesini isterim ki, kimseden korkumuz yok. Bu tehditlere boyun eğecek de değiliz!” dedi.

“Organize bir durum”

Tehdidin türü bakımından organize bir durum olduğunu ve birden fazla kişi ve araçla farklı zaman ve mekânlarda gerçekleştirilen takibin basite indirgenemeyeceğini dile getiren Sağlar; “Devletimiz, bu tehditlere pabuç bırakmayacak güçtedir. Bizler de Allah'a iman etmiş ve tek amacı bu memlekete hizmet etmek olan siyasi aktörler olarak yılmayacağız, bu tür kirli oyunlara fırsat tanımayacağız. Hedef partimizdir. Biliyoruz ki, AK Parti bu ülkenin geleceğidir, aydınlık yarınlarıdır” ifadelerini kullandı.

Sağlar, destek mesajı atan, arayan ve bizzat ziyaret eden herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96574)
23 Kasım 2022 Çarşamba 15:10
Menfaatiniz olmasa güneş görmeye evinizden çıkmazsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96568)
23 Kasım 2022 Çarşamba 10:48
Sayın Başkanım! Sizin o duruşunuz, kibarlığınız, siyası başarınız ve insanlara yaklaşımınız takdire şayandır. Sizin bu özelliklerinizden dolayı birileri rahatsız olabilir, siz doğru bildiğinizden şaşmayın Allah cc'hu sizinle beraberdir...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96618)
28 Kasım 2022 Pazartesi 08:58
@Misafir Kullanıcı Allahu Teala haşim sağlar başkanı tüm zalimlerin şerrinden ve tehditlerinden korusun ama Allah seninle beraberdir sözünü söylemek doğru değildir Allah'ın kiminle beraber olduğunu Allah bilir sen bilemezsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96566)
23 Kasım 2022 Çarşamba 00:26
şimdiye kadar neden başka il başkanları tehdit edilip takip edilmedi de siz tehdit ediliyorsunuz?
Bu sorunun cevabı da siz de!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96563)
22 Kasım 2022 Salı 17:52
Seçim yaklaştıkça, bu Tip ANGARYA Olaylar olmuş gibi Algı operasyonları çok duyacak gibime geliyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96562)
22 Kasım 2022 Salı 15:49
her zaman demişimdir. Bu siyaseti en iyi çevirme köyü ve meşedalı köyü yapar
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın