KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Ak parti, çaytepe'de miting yaptı

Bingöl'de seçim çalışmalarını sürdüren Cevdet Yılmaz, Çaytepe'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Ak parti, çaytepe`de miting yaptı
06 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 09:42
0
2320
0
AA aa

Çaytepe Beldesi'nde düzenlenen mitingde, ilk olarak Çatepe Belediye Başkanı Ali Akkuş konuştu. Daha sonra sırasıyla Genç Belediye Başkanı AbdurrahimAriç, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Milletvekili Adayı Şahin Bingöl ve Prof. Dr. Eşref Taş birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çaytepe mitinginde son olarak konuşan Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlatarak, Çaytepe'nin içme suyu sıkıntısının giderilmesi için BELDES kapsamında 1 milyon 600 bin TL ödenek gönderildiğini söyledi.
 
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Bakan Yılmaz, Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi'ne birbirine bağlayacak Diyarbakır-Bingöl, Bingöl-Erzurum karayolunda duble yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yüzlerce kilometrelik yolun yarım katrilyon liraya mal olacağını bildirdi.
 
Çaytepe'nin büyük şahsiyetlerin yaşadığı önemli bir belde olduğunu anımsatan Bakan Yılmaz, “Burada özellikle dar gelirli ailelerimize hayvansal destek vermek üzere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu. 72 aileye 140 tane montofon ırkı süt ineği dağıtacak bir proje hazırlandı. TİGEM'le konuştum hayvanları temin etmişler, 1 aylık karantina döneminin artından hak sahiplerine teslim edilecekler. Bu bölgeler için çok önemli olan Vahkin projesi var. Kapalı sistem sulama yöntemi ile tekrar projelendiriyoruz. Bu sene Vahkin Sulama Projesi'ni programa koyduk. Bu projenin altına bir Bakan olarak imza attığım için şeref ve onur duyuyorum'' dedi.
 
Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Genç Halk Eğitim Merkezi'nde ilçenin gençleri ile bir araya geldi. Burada gençlere önemli mesajlar veren Bakan Yılmaz, Yayla Köyü'nde 88 yaşındaki bir vatandaşın kendine söylediklerini gençlere aktardı. Bakan Yılmaz, “Genç ilçemiz 1990'lı yıllarda en fazla acı çeken ilçemiz. Buraya gelirken Yayla Köyümüzde 88 yaşındaki bir amcamız bana çok güzel şeyler anlattı. ‘Allah bu Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. 1990'lı yıllarda Diyarbakır yolu kapandığı için Elazığ üzerinden Diyarbakır'a gidip geliyorduk. Kilo ile evlerimize un götürüyorduk' dedi. Bunu duymak için bize yeter'' diyerek, gençlere, 1990'lı yıllarda bölgede yaşananları anlattı.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın