KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Ak parti 10. yaşını iftarda kutladı

AK Parti 10. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü, Bingöl'de AK Parti il teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programı ile kutlandı.

Ak parti 10. yaşını iftarda kutladı
16 AĞUSTOS 2011 SALI 01:11
0
2052
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezinde gerçekleşen kutlama programına, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ve AK Parti kurucu üyeleri ile beraber birçok vatandaş katıldı.

“Tek başına iktidarı yakalayan bir parti”

Programda ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Serdar Atalay, Ak Parti'nin kuruluşundan sonraki ilk seçimde tek başına iktidarı yakalayan bir parti olduğunu söyleyerek, “Sayın başbakanımızın önderliğinde birçok seçim geçirdik bu seçimler sonucunda AK Parti bariz, açık bir farkla milletimizle kucaklaştı. Allah rahmet eylesin Turgut Özal gibi halkın değerlerine sahip çıkan Sn. Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı olarak seçtirdi. Bundan dolayı şükrediyoruz. Cenab-ı Hak yaşattığı bu güzellikleri devam ettirsin, bizlere de aşk şevk versin kişisel hatalardan ve kırgınlıklardan dolayı bu büyük davanın birer emektarı olarak bizleri birbirimize düşürmesin” dedi.

“14 Ağustos Türkiye için bir inkılap oldu”

Atalay'ın konuşmasından sonra Elazığ milletvekili Şuay Alpay, dünyanın dört bir tarafında yaşanan savaşların ve açlığın son bulması temennisinde bulunarak, 14 Ağustos'un Türkiye için bir inkılap olduğunu söyleyerek, Bingöl halkının seçimlerde Ak Parti'ye göstermiş olduğu büyük destekten dolayı teşekkür etti.

“Enflasyon tek haneye indirildi”

AK Parti'nin 10 yıl içerisinde devrim niteliğinde olan reformlarından bahseden Ak Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, “Enflasyon tek haneye indirildi. Türkiye bölünmüş yollarla sarıldı. Tarımda dünya 8'incisi olduk. Eğitimde derslik sayısı artırıldı, her okula bilgisayar ve öğrencilerimize ücretsiz kitap sağlandı. Ekonomide 26'ncı sıradan 16. sıraya çıktık. Her ailenin bir hekimi oldu, her ile üniversite açıldı. 24 saat Kürtçe ve Zazaca yayın yapan TRT 6 (şeş) açıldı. Bunların yanı sıra ilimizde üniversite, havaalanı, organize sanayi, okul, baraj duble yol, sulama göletleri, köy yolları, köy içme suları, hastane, sağlık evi, spor merkezleri, kültür merkezi, TOKİ ile kentsel dönüşüm projesi ve sayamadığım birçok hizmet tamamlanmış ya da devam etmektedir. Henüz tamamlanmayanları en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca ilimizde özel teşebbüsleri teşvik ederek çağrı merkezimizin kapasitesini artırmak, SÜTAŞ firmasını en kısa sürede ilimize kazandırmak, özel banka şubelerini artırmak ve benzeri birçok hizmeti siz halkımızın hizmetine sunmak, yeni dönemde en büyük amacımız olacaktır “şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın