KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Aile kavgası: 7 yaralı

Kendisine küsen eşini baba evinden alamayan koca, dehşet saçtı: 7 yaralı

Aile kavgası: 7 yaralı
24 MAYIS 2007 PERŞEMBE 11:54
0
2422
0
AA aa
Aile bağlarının sıkı olduğu Bingöl'de dün yaşanan bir olay, çevrede üzüntüye sebep oldu. Kendisine küsen eşini baba evinden alamayan koca, dehşet saçtı. Olayda 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yenimahalle Çiğiltepe Sokak'ta cereyan etti. V.O. adlı bir kişi, imam nikâhlı eşi A.A ile tartıştı. Evinden ayrılarak baba evine giden eşinin geri dönmesinde ısrarcı olan koca V.O. eşini geri alamayınca bu kez kapıya silahla dayandı. Taziye için gelenlerinde bulunduğu evde eşini geri alamayan koca, elindeki av tüfeğini ateşledi. Korku dolu anların yaşandığı olay yerinde bulunan Canan kale, Muhittin Kale, Hikmet Kale, Tahir Kale, Abdullah Tek baş, Nurettin tek baş ve Gülten Kaya, tüfekten yayılan saçmalardan dolayı yaralandı. Polis tarafından yakalanan V.O Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ambulanslar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralarılar Acil Servis'te tedavi altına alındı. Yarlılardan Muhittin Kale, Hikmet Kale, Tahir Kale'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtilirken diğer yaralıların ayakta tedavi edildiği bildirildi.
Öte yandan alınan savcılık izniyle V.O'nun evinde yapılan aramada, olayda kullanılan Av tüfeği ve 7,65 mm çapında bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden V.O'nun bugün hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.


Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın