KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2026 Cuma
°C

Ahmed hassan anderlecht'te

Ahmed Hassan, Belçika kulübü Anderlecht ile anlaşmaya vardı. Öte yandan Kartal, Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçında G.Antep'i ağırlıyor

Ahmed hassan anderlecht`te
19 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA 19:20
0
1669
0
AA aa
Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, Belçika kulübü Anderlecht ile anlaşmaya vardı.

Mısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı 'egyptianplayers' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Ahmed Hassan, Anderlecht'le anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi. Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü yetkililerinin uzun süredir kendisini takip ettiğini belirterek, kendisine çok cazip bir teklifle geldiklerini ve aralarında ufak pürüzlerin kaldığını belirtti. Anderlecht'in çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Mısırlı futbolcu, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını kaydetti.

Kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu kaydeden Ahmed Hassan, "Anderlecht kulübü yetkilileri beni Brüksel'e davet etti. Ancak benim Beşiktaş ile maçlarım olduğu için gidemedim. Transferimle ilgili her şey 1 hafta içinde netlik kazanacak." dedi. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen Beşiktaş'ın yeni bir sözleşme için kendisine gelmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben Beşiktaş'ta futbol oynamaktan zevk alıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak bana sözleşmemin uzatılma teklifinin gelmesini bekledim. Ancak gösterdiğim performansa rağmen kulübüm ve Tigana benimle yeni sözleşme yapmaya yanaşmadı. Kulüpten ayrılacak olmamda benim hiçbir hatam yok." diye konuştu.

Ahmed Hassan'ın menajeri Alper Gökdemir, Belçika'nın Anderlecht takımından cazip bir teklif aldıklarını, ancak henüz olumlu bir yanıt vermediklerini bildirdi.

Alper Gökdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Anderlecht takımından teklif geldiğini ve görüşmelerin sürdüğünü ifade ederek, ''Oyuncunun temsilcisi olarak, bizzat görüşmelere katılmakla beraber, gelen cazip teklife henüz olumlu yanıt vermedik'' dedi.

Ahmed Hassan'a, Anderlecht takımının yanı sıra İngiltere, İspanya, Rusya ve Türkiye'den de teklifler geldiğini bildiren Gökdemir, bunları da değerlendirdikten sonra karar vereceklerini kaydetti. Gökdemir, Anderlecht ile görüşmelere, Ahmed Hassan'ın yoğun maç trafiği nedeniyle 3 Mayıs'tan sonra devam edeceklerini ifade etti.

Sergen, Olimpiyat'ı istiyor

Siyah-Beyazlı takımın yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, Türkiye Kupası'nı çok istediklerini belirterek finali Olimpiyat Stadı'nda oynamayı arzu ettiklerini söyledi. Türkiye'nin iki güzide takımının mücadelesinin önemli olduğunu ifade eden Sergen, "Olimpiyat Stadı bu final için çok uygun. Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Milan herkese bir futbol şöleni sundu. Neden bizim taraftarlarımız da burada böyle bir şölen yaşamasın? Bu kadar büyük bir tesis var, o tesisler bu final için kullanılmalı." şeklinde konuştu. Bu arada Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre'ye transfer teklifi yapmadıklarını belirterek takımın geleceği ile ilgili de şimdilik bir karar almadıklarını açıkladı.

Kartal, G.Antep'i ağırlıyor

Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Beşiktaş, bugün sahasında G.Antep'i ağırlıyor. Deplasmandaki ilk maçı 3-1 kazanan Siyah-Beyazlı ekip, İnönü'de finale yakın gözüküyor. Beşiktaş ile Gaziantepspor kupada 4 kez karşılaştı. 4 eşleşmenin, 3'ünde Beşiktaş, 1'inde ise Gaziantepspor turu geçti. Siyah-Beyazlılar, 1973-1974, 1983-1984 ve 2001-2002 sezonlarındaki eşleşmelerde turu geçerken, Kırmızı-Siyahlı ekip ise 2003-04 sezonunda rakibini yenerek, bir üst tura yükseldi.

Muhtemel Kadrolar

BEŞİKTAŞ

Cordoba, Ali, İ.Toraman, Koray, Gökhan Zan, İ.Üzülmez, Kleberson, Okan, A. Hassan, Gökhan, Bobo.


GAZİANTEP

Hasagiç, Adem, Mehmet Çoğum, Bekir, Faruk, Krita, Ekrem, Özgür, Barış, Veysel, Lazarov.

Stat: İnönü
Saat: 20.00
Hakem: Çetin Sarıgül
Yayın: Lig TV

BASINDAN
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın