KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Adanalı işadamlarından genç'e yardım

Genç İlçesi'nde faaliyet gösteren Yıldırım Eğitim Vakfı ile Adana'dan gelen yardımsever gönüllüler, Genç'te 50 aileye kurban eti ve giyim malzemesi dağıttı.

Adanalı işadamlarından genç`e yardım
22 KASIM 2010 PAZARTESİ 08:35
0
2888
0
AA aa

İşadamı ve eğitimci başta olmak üzere birçok günülüsüyle kurban etlerini yoksul ailelere ulaştırmak için bayramda ailelerini bırakıp yollara çıkan gönüllüler, Gençli fakir aileleri sevindirdi. 

Adana'dan gelen gönüllüler, kendi özel araçlarıyla Genç'teki birçok mahallede et ve giyim malzemesi dağıttı. Önceden belirlenen adreslere giden gönüllüler bayramda bu organizasyonun içinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Yıldırım Eğitim Vakfı yetkilileri, Adana'dan gelip ilçemizde yardıma muhtaç aileleri sevindiren gönüllülerin fedakarlıklarından ötürü takdir etmek gerektiğini söyledi. Yıldırım Eğitim Vakfı yetkilileri, kurbanlıkların kesimi ve fakir ailelere dağıtımı için bayram namazına müteakip ilçedeki esnaf ve dernek gönüllüleriyle yoğun ve hummalı bir çalışma başlattıklarını, bayramın 1. gününde dağıtımların yapıldığını belirtti. Yardımseverler, bayramda yorgunluk yaşadıklarını, ancak bunun tatlı bir yorgunluk olduğunu vurguladılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.07.2026
19:19
Budan;
Budan; 'İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır'
Yıllardır Kazakistan'da yaşayan, uluslararası projelere imza atan, binlerce kişiye istihdam sağlayan iş insanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan, Bingöl Online'a konuştu. Budan; memleket sevgisinden ailesine, başarı anlayışından eğitime, insana yaptığı yatırımdan Türkiye'nin geleceğine kadar birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportajın detayları…
26.07.2026
17:18
TOKİ`den konut değil dert sahibi oldular!
TOKİ'den konut değil dert sahibi oldular!
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
26.07.2026
17:13
Kiğı`da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Kiğı'da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Çevre örgütleri ve doğa savunucuları, 6 Ağustos'ta Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla siyanürlü madenciliğe karşı ses yükseltecek.
26.07.2026
17:01
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı finallerini namağlup lider tamamlayan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Kız Voleybol Takımı, kızlar voleybolunda Türkiye Finalleri'ne yükselen ilk takım olarak spor tarihine geçti.
26.07.2026
16:50
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos`ta Başlıyor
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos'ta Başlıyor
E-ticarette tüketiciyi korumaya yönelik yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek. Yapay zekâ ile hazırlanan reklamlardan influencer paylaşımlarına, indirim kampanyalarından ürün yorumlarına kadar birçok alanda yeni kurallar uygulanacak.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın