KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Açıköğretim de kayıt yenilemeler başladı

Halk Eğitim Müdürlüğü, Açık Öğretim Lise ve İlköğretim kayıt yenileme işlemlerinin 12 Ekim Pazartesi günü başladığını bildirdi...

Açıköğretim de kayıt yenilemeler başladı
13 EKİM 2009 SALI 02:52
0
1524
0
AA aa
Açıköğretim Lisesi öğrencileri, 2009–2010 eğitim-öğretim yılı kayıt yenileme işlemlerini 12–30 Ekim arasında yapılacak.

Halk Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 2009–2010 eğitim -öğretim yılı 1.dönem Açık Öğretim Lisesi'nde öğrenimlerine devam etmek üzere, kayıt yenileme başvurusunda bulunacak öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri, 12–30 Ekim 2009 tarihlerinde yapılacağı belirtilirken, kayıt yenileme yapacak öğrencilerin durumu aktif ve donuk olanlar kayıt yenileme yapabileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Kayıt Yenileme Katılım Bedeli

Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileme katılım bedeli 45 TL'dir. Bunun;

40.00TL.'yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracak.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası olmayan yabancı uyruklular Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinden vatandaşlık numarası alarak katılım bedelini bu numaraya yatırmaları gerekmektedir.

5.00TL'yi ise kaydını yaptıracağı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün okul aile birliğinin vereceği banka hesap numarasına veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü okul aile birliğinin makbuzu karşılığında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim edecektir.

Kayıt yenileme işleminde yatırılan katılım bedeli online olarak Açık Öğretim Lisesi sistemine aktarıldığı için süresi dışında/yanlış yatırılan katılım bedelinin Banka dekontları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Kayıt yenileyecek öğrenci, kayıt yenileme katılım bedeli olarak bankaya yatırdığı paranın dekontunun bir nüshasını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine teslim edecek, diğer nüshasını kendisi muhafaza edecektir. (Dekontlar gerektiğinde Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ibraz edilecektir.)

Kayıt Yenileme Katılım Bedeli Alınmayacak Öğrenciler

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında yaralanan gazilerimizin eş ve çocukları ile bu mücadelede şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,

Terörle mücadele görevini yaparken yaralanan gazilerimiz ile şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,

İstiklal madalyası verilmiş, Vatani hizmet tertibinden şeref aylığı bağlananlar;

Mahkeme kararıyla eğitim tedbiri verilenler,

Yukarıdaki şatlardan birini taşıyan öğrencilerimiz durumlarını belgelendirmek şartıyla kayıt yenileme katılım bedelinden muaf olacaklardır. (şehit ve gazilerimizin eş ve çocuklarından evlenenler katılım bedeli muafiyetinden yararlanamaz.)” denildi.



BingolKent Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın