KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Açıköğretim de kayıt yenilemeler başladı

Halk Eğitim Müdürlüğü, Açık Öğretim Lise ve İlköğretim kayıt yenileme işlemlerinin 12 Ekim Pazartesi günü başladığını bildirdi...

Açıköğretim de kayıt yenilemeler başladı
13 EKİM 2009 SALI 02:52
0
1509
0
AA aa
Açıköğretim Lisesi öğrencileri, 2009–2010 eğitim-öğretim yılı kayıt yenileme işlemlerini 12–30 Ekim arasında yapılacak.

Halk Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 2009–2010 eğitim -öğretim yılı 1.dönem Açık Öğretim Lisesi'nde öğrenimlerine devam etmek üzere, kayıt yenileme başvurusunda bulunacak öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri, 12–30 Ekim 2009 tarihlerinde yapılacağı belirtilirken, kayıt yenileme yapacak öğrencilerin durumu aktif ve donuk olanlar kayıt yenileme yapabileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Kayıt Yenileme Katılım Bedeli

Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileme katılım bedeli 45 TL'dir. Bunun;

40.00TL.'yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracak.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası olmayan yabancı uyruklular Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinden vatandaşlık numarası alarak katılım bedelini bu numaraya yatırmaları gerekmektedir.

5.00TL'yi ise kaydını yaptıracağı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün okul aile birliğinin vereceği banka hesap numarasına veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü okul aile birliğinin makbuzu karşılığında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim edecektir.

Kayıt yenileme işleminde yatırılan katılım bedeli online olarak Açık Öğretim Lisesi sistemine aktarıldığı için süresi dışında/yanlış yatırılan katılım bedelinin Banka dekontları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Kayıt yenileyecek öğrenci, kayıt yenileme katılım bedeli olarak bankaya yatırdığı paranın dekontunun bir nüshasını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine teslim edecek, diğer nüshasını kendisi muhafaza edecektir. (Dekontlar gerektiğinde Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ibraz edilecektir.)

Kayıt Yenileme Katılım Bedeli Alınmayacak Öğrenciler

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında yaralanan gazilerimizin eş ve çocukları ile bu mücadelede şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,

Terörle mücadele görevini yaparken yaralanan gazilerimiz ile şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,

İstiklal madalyası verilmiş, Vatani hizmet tertibinden şeref aylığı bağlananlar;

Mahkeme kararıyla eğitim tedbiri verilenler,

Yukarıdaki şatlardan birini taşıyan öğrencilerimiz durumlarını belgelendirmek şartıyla kayıt yenileme katılım bedelinden muaf olacaklardır. (şehit ve gazilerimizin eş ve çocuklarından evlenenler katılım bedeli muafiyetinden yararlanamaz.)” denildi.



BingolKent Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
06.07.2026
17:33
Bingöl`de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl'de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan hafif ticari araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
06.07.2026
14:09
Bingöl`de Yaz Kur`an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları başladı. Kurs ziyaretinde bulunan İl Müftü Vekili Bayram Öztürk, çocukların kurslarda yalnızca dini bilgi edinmeyeceğini, aynı zamanda güzel ahlak, paylaşma, sevgi, saygı ve kardeşlik değerlerini de yaşayarak öğreneceklerini söyledi.
06.07.2026
12:46
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 26 Haziran-3 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara, tarihi eser niteliğinde değerlendirilen yüzükler ve çok sayıda kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın