KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Abd askerleri islÂm düşmanlığını gizleyemiyor

AGD Bingöl Şube Başkanı Narin: “İncirlik Üssü’ndeki Amerikalı askerlerin yılbaşı gecesi 10. Tanker Üs Komutanlığı’nda bulunan caminin içine girerek, minberi yıkıp, camiyi talan ettikleri, Kur’an-ı Kerim-i parçaladıkları iddiaları tarafımızca büyük bir infiale neden olmuştur” dedi.

Abd askerleri islÂm düşmanlığını gizleyemiyor
12 OCAK 2013 CUMARTESİ 09:34
0
3965
0
AA aa

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bingöl Şube Başkanı Abdullah Narin, yaptığı açıklamayla İncirlik Üssü'nde yapılanları kınadı.

Saldırının İslami değerlere yönelik bir saldırı olduğu açıkça ortada olduğunu belirten Narin, “Kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim, camilerimizin minberleri, camı-çerçevesi birer bütündür. Hiç kimse ibadethanelerimize saldıramaz, kutsal kitabımıza saygısızlık yapamaz” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yer alan İncirlik Üssü'nün bağımsız bir ABD toprağı mantığıyla işlediğine dikkat çeken Narin: “Öyle ki araçlar ve gerekli diğer bütün gereçler tamamen ABD'ye ait! Personel, polis araçları, askeri araçlar hepsi Amerikan! ABD burayı öylesine kendi toprağı olarak kabul etmiş ki, ABD ordusunun Genelkurmay Başkanı ve önde gelen askeri yetkililer Irak'tan veya Afganistan'dan geçerken İncirlik'e istediği gibi uğruyor. Bu ‘ziyaretleri' sırasında inip kalkan uçaklarda kimlerin ve nelerin bulunduğu bilinmiyor. ABD, Ankara'dan hiçbir yetkilinin denetimi yahut izni olmadan istediği gibi girip çıkabiliyor buraya. Hatta hükümetten bırakın izin alınmasını, haber verilip verilmediği bile şüphe götürüyor. ABD burayı adeta Amerikan toprağı gibi kafasına göre kullanıyor”

Narin: “Terörist ABD'nin ‘insan hakları götürmek' yalanıyla işgal ettiği ülkelerde oluşturduğu kaos ortamı, terörizm ve katliam operasyonlarının arkasında aslında İslâm düşmanlığı olduğu her geçen gün yeni kanıtlarla ortaya çıkıyor. Özellikle Afganistan ve Irak'taki terörist ABD askerleri, işledikleri insanlık suçlarının yanı sıra İslâm'a, Kur'an-ı Kerim'e ve Müslümanlara karşı besledikleri düşmanlığı gizleyemiyor. Son olarak Adana'daki İncirlik Üssü'ndeki şok iddiaları da ABD'nin İslâm'a karşı beslediği nefreti kanıtlar nitelikte. Amerikalı askerlerin yaptığı küstahlığın üstü kapatılmayarak hakkında derhal hukuki işlem başlatılmalı ve Amerika Devleti ve üste görevli Amerikalı komutan ise Müslümanlardan özür dileyerek askerleri hakkında en sert müdahalenin yapılması için soruşturmayı bizzat başlatmalıdır. Anadolu Gençlik Derneği olarak Devlet yetkililerine sesleniyoruz derhal görevinizi yapın bu ve benzeri üsleri kapatın ve bu adamları Patriotları ve füze kalkanları ile birlikte ülkemizden kovun” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın