KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2026 Cuma
°C

950 kişi istihdam edilecek!

Bingöl'de Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 950 kişinin istihdam edileceği açıklandı.

950 kişi istihdam edilecek!
12 HAZİRAN 2018 SALI 22:22
4
4070
3
AA aa

Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, kent genelinde kurum ve kuruluşlarda 6 ay süre ile çalıştırılmak üzere 950 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

TYP kapsamında başlayacak olan programın başvurularının 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtirlerken, katılımcı şartları ise şu şekilde belirlendi:

“Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almamak, Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin üç katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.”

Öte yandan tüm programların 09 Temmuz 2018 tarihinde başlayacağı, 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceği kaydedildi.

İşte işçi alacak kurum ve kuruluşlar:

“Bingöl Belediye Başkanlığı 250, Adaklı Belediye Başkanlığı 50, Genç Belediye Başkanlığı 90, Karlıova Belediye Başkanlığı 90, Kiğı Belediye Başkanlığı 30, Ilıcalar Belediye Başkanlığı 30, Sancak Belediye Başkanlığı 30, Solhan Belediye Başkanlığı 90, Arakonak Belediye Başkanlığı 30, Yayladere Belediye Başkanlığı 30, Yedisu Belediye Başkanlığı 30, Müftülük 70, İl Sağlık Müdürlüğü 110, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 10, Kadastro Müdürlüğü 5 ve Tapu Müdürlüğü 5 olmak üzere toplamda 950 kişi istihdam edilecek.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28851)
16 Haziran 2018 Cumartesi 09:12
Ataoğlu rüzgarı var ondan sıkışmışlar muhalefet şart bingöl iyi olacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28780)
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:35
bayram değil,seyran değil.İş kur genelde kış dönemi iş alımı yapıyordu.ha doğru ya seçim var ondan.Ah kafam ah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28837)
15 Haziran 2018 Cuma 14:54
@Misafir Kullanıcı her yıl alımlar iki dönem oluyor. seçime bağlamamak lazım.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın