KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

9 Ayda 430 Trafik Kazası

TÜİK verilerine göre Ocak - Eylül 2021 döneminde Bingöl'de 430 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 8 kişi yaşamını kaybederken, 709 kişi yaralandı.

9 Ayda 430 Trafik Kazası
15 EKİM 2021 CUMA 17:03
0
2224
0
AA aa

TÜİK verilerine göre Doğu Anadolu Bölgesinde bu yılın 9 ayında 7 bin 216 ölüm ve yaralanmayla biten trafik kazası, 8 bin 927 maddi hasarlı trafik kazası tespit edildi. Bölgede yaşanan kazalarda 125 kişi yaşamına veda etti, 12 bin 644 kişi yaralandı. Bölgede kaydedilen ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan trafik kazası sayısı ülke toplamında yüzde 5,30'luk oran gösterdi.

Trafik istatistik Bülteni Ocak - Eylül 2021 sonuçları itibariyle Ağrı'da 484, Bingöl'de 430, Bitlis'te 484, Elazığ'da 808, Erzincan'da 573, Erzurum'da 877, Hakkâri'de 211, Kars'ta 219, Malatya'da bin 281, Muş'ta 331, Tunceli'de 131, Van'da bin 38, Ardahan'da 110, Iğdır'da 239 ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan trafik kazası tespit edildi.

ÜİK verilerine göre, bu yılın Ocak - Eylül ayları arasında meydana gelen trafik kazalarında Doğu Anadolu Bölgesi illeri Ağrı'da 6, Bingöl'de 8, Bitlis'te 9, Elazığ'da 17, Erzurum'da 16, Erzincan'da 11, Hakkâri'de 2, Malatya'da 24, Muş'ta 1, Tunceli'de 4, Van'da 23, Iğdır'da 3 kazazede yaşamını yitirdi.

9 AYLIK BÖLGE İLLERİ YARALI SAYISI

Bu yılın 9 ayında meydana gelen trafik kazalarında, Bölge illeri olan Ağrı'da 883, Bingöl'de 706, Bitlis'te 876, Elazığ'da bin 434, Erzincan'da 990, Erzurum'da bin 542, Hakkâri'de 379, Kars'ta 351, Malatya'da 2 bin 145, Muş'ta 620, Tunceli'de 236, Van'da bin 891, Ardahan'da 213 ve Iğdır'da ise 378 kişi yaralanarak tedavi altına alındı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın