KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

7 yolcu otobüsü 250 yolcu ile mahsur kaldı

Bingöl'den Erzurum istikametine giden 7 yolcu otobüsü, kar nedeniyle Bingöl-Erzurum karayolunun 10. kilometresinde bir dinlenme tesisinde yaklaşık 250 yolcuyla mahsur kaldı.

7 yolcu otobüsü 250 yolcu ile mahsur kaldı
29 OCAK 2007 PAZARTESİ 11:31
0
1455
0
AA aa
Dün akşam saatlerinde başlayan kar, Bingöl'ün komşu iller, ilçeler ve merkez ve ilçelere bağlı 263 köy yolunu kapattı. Akşam satlerinde bastıran kar nedeniyle birçok araç, Bingöl-Erzurum karayolunda mahsur kaldı. Bingöl istikametinden Erzurum istikametine giden yaklaşık 250 yolcu taşıyan 7 otobüs, Bingöl-Erzurum karayolunun 10. kilometresinde bir dinlenme tesisinde dün gece saat 10.00'dan bu yana yolların açılmasını bekliyor.

Saatlerdir mahsur olduklarını ve hiç kimsenin bir açıklama yapmadığını söyleyen yolcular, Bingöl Valisi'ne sitemde bulundu. Valiliğin ekip göndermesi gerektiğini belirten yolcular, saatlerdir mahsur kalmalarına rağmen ne bir yetkilinin uğradığını ne de yol açma çalışmalarının başlatıldığını kaydetti.

Yolun neden kapalı olduğuyla ilgili de tatmin edici bilgiye sahip olmadıklarını ifade eden yolcular, bir tane greyderin dinlenme tesislerinin önündeki karı temizlemeye çalıştığını ancak bununda yetersiz bir çalışma olduğunu söyledi.

8 saattir mahsur kaldıklarını kaydeden yolcular, sabah olmasına rağmen hala gelen giden kimsenin olmadığını belirtti. Yolculardan Hacı Yılmaz, "Devlet buraya vali göndermiş ancak valinin burada olanlardan haberi yok. Vali gelsin yolları açsın demiyoruz. Ancak vali buraya karla mücadele ekiplerini göndermeliydi. Dünden beri buradayız sabah oldu ne gelen var ne giden." diye konuştu.

HABER GÜNCELLEME : 29/01/2007   10:04
 
ZAMAN
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın