KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2026 Salı
°C

60 olayda 23 kişi tutuklandı

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 18 kilogram uyuşturucu ele geçirildiği açıklandı. Açıklamada, 213 yılında Bingöl’de 60 olayda 23 şahsın tutuklandığı belirtildi.

60 olayda 23 kişi tutuklandı
28 MART 2013 PERŞEMBE 09:29
0
1560
0
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, son operasyonlar ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yer aldığı açıklamayı basınla paylaştı.

Açıklamada: “Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı suçlarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda, 23 Mart 2013 günü saat:16.00 sıralarında Bingöl-Erzurum Karayolu üzeri Kervansaray mevkiinde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 13 kilo 800 gram kubar esrar maddesi elde edilmiştir. Olayla ilgili olarak yakalanan üç şahıstan biri şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca, 24 Mart 2013 günü saat 01.15 sıralarında Tugay Kavşağında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 4 kilo 400 gram Kubar Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak işlem yapılan iki şahıs sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmışlardır” denildi.

3 AYDA 60 OLAY MEYDANA GELDİ

2013 yılında 60 ayrı olay meydana geldiği belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Belirtilen olaylar ile birlikte 2013 yılı başından itibaren meydana gelen (60) ayrı olayda toplam; 690 kilo 788 gram esrar maddesi, 13 bin 428 paket gümrük kaçağı sigara, 37 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 5 bin adet gümrük kaçağı çakmak, bin adet gümrük kaçağı pil, 5 adet sahte belge, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirilmiştir. Meydana gelen Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olaylarında yakalanan (34) şahıstan (23) şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 38 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak, 22 şahıs hakkında emtia kaçakçılığı, 6 şahıs hakkında Sahtecilik, 1 şahıs hakkında da 6136 SKM suçundan işlem yapılarak şahıslar serbest bırakılmıştır. Halkımızın ve gençlerin kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından korunması ile sağlıklı bir toplum yetiştirilmesi için, uyuşturucu madde kullanımı, ferdi veya teşekkül halinde uyuşturucu madde nakli ve ticaretini yapan şahıslar ve suç odaklarıyla mücadelemiz ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde profesyonelce ve halkımızdan aldığımız destekle kararlılıkla sürdürülecektir.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
06.07.2026
17:33
Bingöl`de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl'de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan hafif ticari araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
06.07.2026
14:09
Bingöl`de Yaz Kur`an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları başladı. Kurs ziyaretinde bulunan İl Müftü Vekili Bayram Öztürk, çocukların kurslarda yalnızca dini bilgi edinmeyeceğini, aynı zamanda güzel ahlak, paylaşma, sevgi, saygı ve kardeşlik değerlerini de yaşayarak öğreneceklerini söyledi.
06.07.2026
12:46
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 26 Haziran-3 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara, tarihi eser niteliğinde değerlendirilen yüzükler ve çok sayıda kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın