KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

40 yıllık takım 15 bin tl'ye muhtaç

Genç Muratspor Sportif Direktörü Cedid Şen, iki hafta içerisinde lisans işlemleri ve futbolcu ödemelerinin yapılamaması halinde Muratspor’un ligin ikinci yarısına katılamayacağını ve kulübün kapanacağını söyledi.

40 yıllık takım 15 bin tl`ye muhtaç
15 ARALIK 2014 PAZARTESİ 07:57
0
5425
0
AA aa

Bingöl 1.Amatör liginde ilk yarı itibariyle oynadığı 8 maçın 6'sını kazanarak ligin ilk devresini lider kapatan ancak maddi sorunlarla boğuşmaktan yorulan Genç Muratspor, kapanmanın eşiğine geldi.

Sahipsizliğe sitem eden Genç Muratspor Sportif Direktörü Cedid Şen: “Ligde ilk yarı itibariyle çok güzel bir seri yakalayan ve liderliği kimseye bırakmaya niyeti olmayan bir Muratspor, olmasına rağmen kimsenin bu takıma destek olmaması bizi derinden kahrediyor. Ben ve futbolcu kardeşlerimin inancı ve özverisiyle bu işin yürünemeyeceğini başından beri defalarca anlattık. Ancak her defasında bize karşı 3 maymunu oynuyorlar” dedi.

“KULÜP 15 BİN TL YÜZÜNDEN KAPANMASIN”

Bugüne kadar futbolcuların özverisiyle geldiklerini belirten sportif direktör Cedid Şen: “Maddi açıdan çok zor bir dönemden geçiyoruz. Elimiz kolumuz bağlanmış durumda, Önümüzde ki 2 hafta içerisinde ikinci yarıya başlamak için gerekli olan lisans işlemleri ve futbolcu ödemeleri için 15 Bin TL'ye acilen ihtiyacımız var. Ne yapacağımızı anlamış değiliz bu parayı bulamazsak takımı ligden çekeceğiz ve Muratspor tarihe karışacak” şeklinde konuştu.

Siyasilerin ve idarecilerin her şeye para harcıyorken spora ve sporcuya gereken ilginin gösterilmemesine anlam veremediğini dile getiren Şen: “Sahipsizliğimiz ve kaderimize terk edilişimiz nereye kadar gidecek. Bunu yıllardır dile getiriyoruz ama kimse takıma sahip çıkmıyor. İki sene üst üste kendi imkânlarımızla lige katılarak bütçemizin yetersizliği yüzünden bu iki yılda da finalde şampiyonluğu kaçırdık. Bu takıma birilerinin sahip çıkması lazım artık. Elimizde pırlanta gibi gençlerimiz var ama imkânlarımız yetersiz olduğu için bu çocuklarımızdan yeteri kadar faydalanamıyoruz. Gençlerimizin uyuşturucu ve kahve köşelerine dönmesi hangimizin vicdanına sığıyor” dedi.

“FUTBOLCULARLA BİRLİKTE DESTEK ARAYIŞINA ÇIKACAĞIZ”

İlçe halkı tarafından çok sevilen ve ilçenin tek sosyal aktivitesi olan Muratspor'un lige devam etmesi için gereken 15 Bin TL'yi bulmak adına destek arayışına çıkacaklarını söyleyen Şen: “Bu hafta içerisinde futbolcu kardeşlerimle el-ele verip başta kamu kurumlarımız olmak üzere işadamlarımızı ve bütün esnaflarımızı gezip destek isteyeceğiz. Destek olan herkese daha önce yaptırdığımız ve üzerinde ‘BİR SEVDADIR GENÇ MURATSPOR' yazan atkımızı hediye edeceğiz. İnşallah umduğumuz gibi olur ve bu parayı toplayabiliriz yoksa 40 yıllık koca çınar Genç Muratspor tarihe karışacak” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın