KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

4 saatlik çalışmayla gelen kurtuluş!

Bingöl’ün en yüksek yaylası olan Şerafettin Yaylası’nda ayağı kırılan Çoban’ın imdadına UMKE ekibi yetişti. Yolu olmayan yaylaya 4 Kilometre yürüyerek çıkan ekip, Çoban’ı bulunduğu yerden kurtardı.

4 saatlik çalışmayla gelen kurtuluş!
27 HAZİRAN 2014 CUMA 21:36
0
4045
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Solhan ilçesi Karlıova ilçesi üçgeninde bulunan Şerafettin Yaylası'nda çobanlık yapan Dilaver Yılmaz (23), attan düşerek ayağını kırdı. Civardan yardım alamayarak acılar içinde kıvranan Çoban Yılmaz, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'ni (UMKE) aradı. İhbarı üzerine Zülküf Bağbars yönetiminde 5 kişilik ekip, yola çıkarak akşam saat 19.00'da yaylaya yakın alana kadar araçla ilerledi.

4 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Şerafettin Yaylası'na araç yolu olmaması kurtarma çalışmasını zorlaştırdı. Yanına sedye alan ekip, zifiri karanlıkta yaylaya çıktı. 4 kilometrelik yolu yürüdükten sonra çoban Yılmaz'a ulaşarak ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra hastayı sedyeye alan ekip, tekrar yürüyerek araçların bulunduğu yere vardı.

HASTA ELAZIĞA SEVK EDİLDİ

Hastaya araca alan UMKE ekibi yola koyularak Bingöl Devlet Hastanesi'ne vardı. Burada yapılan tetkiklerin ardından ilk müdahalesi yapılan Çoban Yılmaz, daha sonra Elazığ'a sevk edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın