KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mayıs 2026 Pazar
°C

34 Milyonluk Tarım Yatırımı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP), kapsamında Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

34 Milyonluk Tarım Yatırımı
04 HAZİRAN 2021 CUMA 16:06
12
3288
0
AA aa

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hibe programına Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, onaylanan projelerin toplam yatırım tutarının 34 milyon 481 bin TL olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından yüzde 50 hibeli olarak yürütülen KKYDP Ekonomik Yatırımlar kapsamında Bingöllümüzde, 6 adet 100 başlık süt sığırı Ahırı, 2 adet bakliyat paketleme tesisi, 1 adet bal dolum ve paketleme tesisi, 1 adet et işleme tesisi, 1 adet komposto dolum tesisi ile 1 adet pekmez-marmelat tesisi olmak üzere toplam 12 proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya hak kazanan 12 projemizin toplam yatırım tutarı 33 Milyon 381 Bin TL, hibe miktarı ise 16 Milyon 497 Bin TL dir.

KKYDP Ekonomik Altyapı Yatırımları Projesi kapsamında Bingöllümüzde, 1 projede makine-ekipman alımı (süt sağım makinesi, gübre sıyırıcı vb.) 9 projede balya makinesi, 1 projede ise yem karma makinesi olmak üzere toplamda 11 proje kapsamında makine-ekipman alımı hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya kazanan 11 projemizin toplam yatırım tutarı 1 milyon 100 bin TL, hibe miktarı ise 550 Bin TL'dir. Bingöl'ümüze hayırlı olsun."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk ‘Tosun Paşa` alıcısını bekliyor
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
24.05.2026
12:07
Bingöl 153 Çözüm Merkezi Akıllı Şehir Çalıştayı`nda Tanıtıldı
Bingöl 153 Çözüm Merkezi Akıllı Şehir Çalıştayı'nda Tanıtıldı
Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geliştirilen 153 Çözüm Merkezi Sistemi, Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı'nda tanıtıldı. Sistemle vatandaş taleplerinin dijital ortamda yönetilmesi ve veriye dayalı hizmet planlaması katılımcılarla paylaşıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın