KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Aralık 2025 Pazar
°C

34 Milyonluk Tarım Yatırımı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP), kapsamında Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

34 Milyonluk Tarım Yatırımı
04 HAZİRAN 2021 CUMA 16:06
12
3046
0
AA aa

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hibe programına Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, onaylanan projelerin toplam yatırım tutarının 34 milyon 481 bin TL olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından yüzde 50 hibeli olarak yürütülen KKYDP Ekonomik Yatırımlar kapsamında Bingöllümüzde, 6 adet 100 başlık süt sığırı Ahırı, 2 adet bakliyat paketleme tesisi, 1 adet bal dolum ve paketleme tesisi, 1 adet et işleme tesisi, 1 adet komposto dolum tesisi ile 1 adet pekmez-marmelat tesisi olmak üzere toplam 12 proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya hak kazanan 12 projemizin toplam yatırım tutarı 33 Milyon 381 Bin TL, hibe miktarı ise 16 Milyon 497 Bin TL dir.

KKYDP Ekonomik Altyapı Yatırımları Projesi kapsamında Bingöllümüzde, 1 projede makine-ekipman alımı (süt sağım makinesi, gübre sıyırıcı vb.) 9 projede balya makinesi, 1 projede ise yem karma makinesi olmak üzere toplamda 11 proje kapsamında makine-ekipman alımı hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya kazanan 11 projemizin toplam yatırım tutarı 1 milyon 100 bin TL, hibe miktarı ise 550 Bin TL'dir. Bingöl'ümüze hayırlı olsun."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın