KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

34 Milyonluk Tarım Yatırımı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP), kapsamında Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

34 Milyonluk Tarım Yatırımı
04 HAZİRAN 2021 CUMA 16:06
12
3227
0
AA aa

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hibe programına Bingöl'den sunulan 12, altyapı yatırımlarının desteklenmesi programında ise 11 projeye onay verildi.

Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, onaylanan projelerin toplam yatırım tutarının 34 milyon 481 bin TL olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından yüzde 50 hibeli olarak yürütülen KKYDP Ekonomik Yatırımlar kapsamında Bingöllümüzde, 6 adet 100 başlık süt sığırı Ahırı, 2 adet bakliyat paketleme tesisi, 1 adet bal dolum ve paketleme tesisi, 1 adet et işleme tesisi, 1 adet komposto dolum tesisi ile 1 adet pekmez-marmelat tesisi olmak üzere toplam 12 proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya hak kazanan 12 projemizin toplam yatırım tutarı 33 Milyon 381 Bin TL, hibe miktarı ise 16 Milyon 497 Bin TL dir.

KKYDP Ekonomik Altyapı Yatırımları Projesi kapsamında Bingöllümüzde, 1 projede makine-ekipman alımı (süt sağım makinesi, gübre sıyırıcı vb.) 9 projede balya makinesi, 1 projede ise yem karma makinesi olmak üzere toplamda 11 proje kapsamında makine-ekipman alımı hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği almaya kazanan 11 projemizin toplam yatırım tutarı 1 milyon 100 bin TL, hibe miktarı ise 550 Bin TL'dir. Bingöl'ümüze hayırlı olsun."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın