KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Şubat 2025 Pazar
°C

3. lig yeniden başlıyor

Türkiye Futbol federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren B.Bingölspor, dün öğlen saatlerinde yapılan ter idmanıyla Şırnakspor ile deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

3. lig yeniden başlıyor
26 OCAK 2008 CUMARTESİ 09:27
0
1152
0
AA aa
Dün saat 24.00'da Şırnak'a hareket eden yeşil-beyazlı ekibin, saat 07.00'da Şırnak'ta olacağı belirtildi. Cizre Onşar Oteli'nde konaklayacak olan ekip, saat 12.00'a kadar istirahat edecek, öğlenden sonra da son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye koyulacak.
Zorlu ve önemli karşılaşma, Pazar günü saat 13.00'da Şırnak Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Maçı, Metin Kır yönetecek.
Ligin ilkyarısının ilk maçında B.Bingölspor'u evinde mağlup eden Şırnakspor'u bu karşılaşmada devirmek ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten B.Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı M. Sıddık Ateş, 3 puanı alarak Bingöl'e dönmek istediklerini ifade etti.
Yeni kadroyla çıkacakları ilk maçtan galip ayrılmalarının, gelecek haftalar için iyi bir moral olacağının altını çizen Ateş: “Yeni kadromuz gayet uyumlu ve tecrübeli. Galibiyet için sahaya çıkacağız. 3 puanı taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımız galibiyetlerle hedefine ulaşan bir takım olmak. İnşallah ilk maçımızda taraftarımızı sevindireceğiz” dedi.
Galibiyet için en büyük ihtiyaçlarının taraftar desteği olduğunu kaydeden Ateş, taraftarların bu maça iştirak etmesini ve takımı maç süresince destekleyerek galibiyete katkı sunmalarını istedi.
Öte yandan, yeşil-beyazlı ekibi Pazar günkü maçta desteklemek için çok sayıda taraftarın özel araçlar ve kiraladıkları minibüslerle Şırnak'a gideceği öğrenildi.




BingolOnline/Bingöl Kent Haber


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.02.2025
18:12
Seçmeli dersiniz Zazaca olsun
Seçmeli dersiniz Zazaca olsun
Seçmeli ders süreci 2025-2026 eğitim öğretim yılı için 17 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek. Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. İbrahim Dağılma; 'Bir okulda Zazaca dersinin verilebilmesi için en az 10 öğrencinin veya bir öğretmen ataması için bir okulda veya ilgili mücavir alanda 6 (altı) şubenin dersi seçmesi yeterlidir' dedi.
07.02.2025
19:32
Hesarek`e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Hesarek'e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Bingöl'de Üniversite Termal Tesisinin ardından bir kapatma kararı da Hesarek Kayak Merkezi için verildi. Türkiye'deki birçok tesis için verilen karardan etkilenen Hesarek'te yatılı konaklama ile teleferik ve telesiyej sistemi kapatıldı. Kafeterya ve acemi pisti açık olacak.
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın