KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

259 kişi işyeri açma belgesi aldı

Bingöl İŞ-KUR İl Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi ve Kosgeb tarafından imzalanan protokol kapsamında 259 kişinin iş yeri açma belgesi aldığını açıkladı.

259 kişi işyeri açma belgesi aldı
15 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA 20:38
0
2187
1
AA aa

Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi ve Kosgeb İl Müdürlüğü işbirliğinde kendi işini kurmak isteyenler için Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programları düzenlemek amacıyla 14 Mayıs tarihinde protokol imzalandığını anımsattı.

Devam eden eğitimlerle ilgili yapılan açıklamada; “Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bu Protokol ile şimdiye kadar 13 program düzenlendiği, bu programlardan 259 kişinin yararlandığı ve sertifika almaya hak kazandığı ayrıca devam eden 2 Programda ise 36 kişinin eğitim almaya devam ettiği belirtilmiştir. Ayrıca bu işbirliği sonucu devam eden Girişimcilik Programlarına başvurularını 05.09.2018 tarihine kadar e devlet şifresi üzerinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı Başvurusu linkinden yapabileceklerdir.  Eğitim sonucunda başarılı olup Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası almaya hak kazananların sertifikası toplu olarak törenle verilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30803)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:33
Girişimcilik kursları güzel faydalı ama bundan da iyi olanı mesleki ve teknik eğitimlerdir. İlimize hitap edecek meslek kursları verilmelidir. Mesela hayvancılık eğitimi, tarım eğitimi, et ve hayvansal gıda üretimi, su fabrikası, hortum üretimi eğitimi, doğalgaz tesisatçılığı eğitimi, güneş enerjisi tesisatı eğitimi, tuğla, kağıt, poşet üretim eğitimi, cam üretim eğitimi v.s. ancak ilimi,z bu tür uygulamalı eğitimlerle kalkınabilir.
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın