KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

2024'te Ek MTV olacak mı? Bakan Şimşek yanıtladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl için önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletecek nitelikte bir taahhütte bulunarak, 2024 yılında vergi zamlarının beklentilerin aksine yüksek olmayacağını vurguladı. Hükümetin ekonomik istikrarı ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki kararlılığını yineleyen Bakan Şimşek, vergi politikalarının dengeli bir şekilde uygulanacağını belirtti.

2024`te Ek MTV olacak mı? Bakan Şimşek yanıtladı
24 EKİM 2023 SALI 03:49
1
1178
1
AA aa

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine ilişkin konularda TV100 yazarı Hacı Yakışıklı'ya açıklamalarda bulundu. Ülkedeki vatandaşları bunaltan enflasyon ve ek vergiler hakkında bilgilendirmeler yapan Mehmet Şimşek geçiş döneminde olduğumuz ve bu dönemin 2024 yılının yarısından sonra düşüş dönemine geçeceğini aktardı.

Vatandaşın derdi geçim

Şimşek, Yakışıklı'nın "Tekrar vergilerde bu şekilde bir artış olur mu?", "2024'te yine ek bir MTV artışı yapılacak mı?" şeklindeki sorularına "Hayır" yanıtını verdi.

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci bunun üzerine "Yüksek vergi artışları yeni senede yok görünüyor" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104660)
24 Ekim 2023 Salı 22:39
gelen vuruyor giden vuruyor gariban halkın sırtına, sen de vur sayın Şimşek, bu gidişle insanlığın ilk çağlarına döneceğiz, ev yok,elektrik yok,su yok, mazot yok, araba yok, okul yok, yani yok yok yok... karnımız doysa yeter,sıfır masraf, bakalım o zaman neye zam yapcaksınız.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın