KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ocak 2026 Perşembe
°C

2011 kpss takvimi belirlendi

2011 yılında yapılacak olan sınavların takvimi açıklandı.

2011 kpss takvimi belirlendi
13 OCAK 2011 PERŞEMBE 08:23
0
2460
0
AA aa

Devlet Personel Başkanlığının (DPB) ve ÖSYM'nin ortak çalışmaları sonucu, 2011 yılına ait sınav ve yerleştirme takvimi belirlendi. 

Belirlenen takvime göre, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik için 9-25 Mayıs 2011 tarihleri arasında başvurular alınacak, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde sınavlar yapılacak.

Tespit edilen yerleştirme takvimine göre, KPSS 1. yerleştirme için DPB, 1 Mart-8 Nisan 2011 tarihleri arasında kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme taleplerini toplayacak, 9 Mayıs 2011 tarihinde kadrolar ÖSYM başkanlığına gönderilecek, 30 Mayıs-8 Haziran 2011 tarihleri arasındaysa ÖSYM başkanlığı tercihleri alacak.

KPSS 2. yerleştirme içinse DPB, 5 Eylül-30 Eylül 2011 tarihleri arasında talepleri toplayacak, kadrolar 24 Ekim 2011'de ÖSYM Başkanlığı'na sunulacak, ÖSYM Başkanlığı da 21-30 Kasım 2011 tarihinde tercihleri alacak.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi`nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
28.01.2026
22:27
Karlıova`da besicilerin zorlu kış mesaisi
Karlıova'da besicilerin zorlu kış mesaisi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan ağır kış şartları, besicilerin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen hayvanlarını ayakta tutmaya çalışan besiciler, zorlu bir mesai yürütüyor.
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın