KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

20 kursiyere sertifika

Bin Marifet Vakfı'nın hazırlamış olduğu Bilgisayarlı Muhasebe ve Web Tasarım kursunu başarıyla bitiren kursiyere sertifikaları törenle verildi.

20 kursiyere sertifika
31 ARALIK 2010 CUMA 09:00
0
2035
0
AA aa

Bin Marifet Vakfı tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak hibe desteği ile Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında hazırlanan Modern Eğitim Bingöl İçin İhtiyaçtır projesiyle gençlere Bilgisayarlı Muhasebe ve Web Tasarım kursu verildi. 

Marpuç Lokantası'nda Bin Marifet Vakfı tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak hibe desteği ile Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında hazırlanan ‘Modern Eğitim Bingöl İçin İhtiyaçtır' projesiyle Bilgisayarlı Muhasebe ve Web Tasarım kursunu bitiren kursiyerlere törenle sertifika verildi.

Dün saat 12.00'da düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Serdar Atalay, Defterdar Ali Mintaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Bin Marifet Vakfı Başkanı Ali Burakgazi, kamu kurum amirleri, vakıf üyeleri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bin Marifet Vakfı Başkanı Ali Burakgazi, vakıf olarak hazırladıkları projeyle Bingöl'deki gençlerin ve kadınların mesleki becerilerini artırmak olduğunu söyleyerek, “İşsizlere ve yeni çalışma hayatına başlayacak kişilerin bilgi ve donanımlarını artırmasını amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda 4 ay süren eğitimimiz süresince çalışarak bugüne kadar temel bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe eğitimi almamış 20 bayan ve erkek kursiyerimizi kalifiye eleman olarak Bingöl'ümüzün hizmetine sunmaktan dolayı ayrıca bir mutluluk yaşamaktayız” dedi.

Bin Marifet Vakfı Başkanı Burakgazi, 20 kursiyere verilen bilgisayarlı muhasebe kursundan sonra 10 kursiyere web tasarım kursunun verileceğini sözlerine ekledi. Burakgazi'nin konuşmasının ardından bilgisayarlı muhasebe kursunun başarıyla bitiren 20 kursiyere sertifikaları verildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın