KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

1977-1979 ruhunu yakalayabiliriz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Belediye Başkan adayı Mehmet Ziya Buyankara, partililerle bir araya geldiği toplantıda 1977-1979 ruhunu yeniden yakalayabileceklerini söyledi.

1977-1979 ruhunu yakalayabiliriz
13 OCAK 2019 PAZAR 20:02
67
4405
19
AA aa

MHP Bingöl Belediye Başkan adayı Buyankara, geçtiğimiz dönemlerde MHP'de İl Başkanlığı yapmış, Merkez İlçe Başkanlığı yapmış, Ülkü Ocak Başkanlığı yapmış olanlar ve diğer partililerle bir araya gelerek adaylık sürecini ve projelerini anlattı.

MHP'nin ülkenin başsız kalmaması için hükümete destek verdiğini ifade eden Buyankara, “31 Mart Mahalli İdareler seçimi için Bingöl'den Belediye Başkan adayı olarak karşınıza çıkmış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, Bingöl'ün en eski siyasi partilerinden birisi olarak bugüne kadar varlığını devam ettirmiş ve bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar kalması, geleceğe emin adımlarla devam etmesi, ülkenin iktidarsız, başsız kalmaması için ciddi bir destekle hükümetin yanında yer almış, ülkenin birliğinin ve bütünlüğünün sağlanması noktasında söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır demiş ve biz de bu güven duygusuyla biz de MHP'den belediye başkan adayı olup huzurlarınıza çıktık” dedi.

“1977-1979 ruhunu yakalayabileceğimize inanıyorum”

Ekip çalışması ile 1977-1979 ruhunu yeniden yakalayabileceklerini vurgulayan Buyankara, “Adaylık sürecinde aile çevresinde, akraba çevresinde, mensubu bulunduğum aşiret çevresinde bir çok büyüklerimizle istişarelerde bulunduk. Parti çevresinde yer alan il başkanlarımızla, ocak başkanlarımızla ve partimize sempati duyan inançlı, şuurlu, imanlı büyüklerimizle bir araya gelerek aday olma konusunda karara vardık. Bu karar da 1977 ve 1979 ruhunun rahatlıkla yakalanabileceğini ve bu ruhla Bingöl'e ciddi manada hizmet verebilecek bir ekibin o hizmeti sunacak bir çalışmanın rahatlıkla bu şehre gelebileceğini, şehri kucaklayabileceğini, adaletle insanlarımıza hizmet edeceğini, herkesin adayı olmak amacıyla ortak bir karar aldık. Hep birlikte ekip çalışması yaparak sonuca ulaşmak mümkündür” diye konuştu.

Buyankara daha sonra adaylık süreci, hedefleri ve projeleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Birikimimizi, tecrübelerimizi, hayallerimizi ülkemize, milletimize hemşerilerimizle Bingöl'ümüze bir umuda dönüştürmenin zamanının geldiğine inanıyorum.

Değerli Bingöl halkı ile birlikte Bingöl'ümüzü mutluluk ve huzur içinde her anlamda yaşanılabilir bir Şehir yapmak için, el ele gönül gönüle vererek bu göreve talip oldum.

Ülkenin birçok şehir ve bölgesinde 40 yılı aşkın bir zamanda başarılı bir şekilde üst düzey idarecilik yaptim. Birikimini, doğduğu büyüdüğü ve hayatının hiçbir döneminde kopmadığım memleketiM Bingöl de Milliyetçi Hareket Partisinden Bingöl Belediye Başkan adayı olarak bu hizmetlerini devam ettirmek için aday oldum.

Değerli basın mensupları ve kıymetli Bingöllüler, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde memleketim olan Bingöl'den Belediye Başkan adayı oldum.

Bu kararı verirken başta ailem olmak üzere uzun yıllar dava ve yol arkadaşlığı yaptığım gönüldaşlarım, yakın dostlarım, sözüne itimat ettiğim büyüklerim ve sizin içinizden değerli birçok büyüğümle istişareler ettim. Bu istişareler ve fikir alışverişlerinden sonra memleketim için yapabileceklerimin olduğuna kani olduktan sonra gerekli adımları attım.

Sizlerin desteği, duaları ve yol göstermeleri ile yine Yüce Allahın yardım ve inayeti ile bu yola çıkmış bulunmaktayım.

Herkesin birbiri ile akraba olduğu, dostlukların memleketin harcını oluşturduğu bir şehirdeniz, ve Selahaddin Eyyübi'in bizlere miras bıraktığı aslında kadim bir kültürün mirasçılarıyız bu değerleri yaşatmak ve bu kültüre, dinamizme ve memleketimize sahip çıkmak bu yolda birlikte çok işler başaracağımıza inandığım için MHP'den Belediye Başkan adayı oldum.

Önümüzdeki dönemde ihtiyaç ve beklentileri değişen Şehrimizin ve milletin gerçek talep ve ihtiyaçlarını bilerek yapılacak hizmetlerin içinde olmak adına eğitimim bilgi birikimim, tecrübem ve sizlerden alacağım destekle de bu yola çıkmam gerektiğine inandım ve yola çıktım.

Ülkenin ekonomik ve sosyal imkanlarından şehrime düşen payı almak ve bu şehirde doğru hizmete dönüştürmek için gerekenleri yapmam gerektiği inancı ile aday oldum.

Belediye Başkanı seçilip göreve başladığımda neler yapmak istediğim ve neler yapabileceğim ile ilgili özetle aktaracaklarımdan anlaşılacaktır. Bingöl halkı benim kim olduğumu ve neler yaptığımı bilir bir kez daha özetle Kim olduğumu, neler yaptığımı ve Bingöl için neler yapmak istediğimi özetle ifade etmem gerekirse:

1) Üniversiteyi çarşı merkezine bağlayan 450 metrelik Hikmet TEKİN yaya köprüsü ve bununla bağlantılı olarak çevre yolundan üniversite kavşağına yürüyen merdivenli alt-geçit projesi. Bu projemiz ile üniversite ile çarşı merkezi arasını 1 kilometreye indirmiş olacağız.

2) Çapakçur köprüsü girişi ve Hacı Abdullah Bazencir köprüsü girişinde, şehre giren vatandaşlarımızı karşılayacak 2 adet Yapay Şelale.

3) Şehrimizin önemli problemlerinden olan trafik problemini çözüme kavuşturmak adına çok katlı otoparklar.

4) Yine şehrimizin yaya ve araç trafiğini rahatlatmak için araç trafiği yeraltına alınacak, sonrasında ise Genç caddesinin peyzaj çalışması yapılıp, araç trafiğine kapalı hale getirilecektir.

6) Çapakçur çayının, DSİ'nin ıslah çalışmasından sonra, iki yakasının peyzaj düzenlemesi yapılacak. Spor alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarını halkımızın kullanımına sunacağız.

6) Mesire alanları; Mirzan mahallesi su deposu mevkiinde ve Gülbahar barajı etrafında mesire alanı oluşturacağız.

7)Şehrimizde bu projeleri hayata geçirdikten sonra, Bingöl'ümüzün güzelliklerini seyredebilmek için şehrimizi teleferik ile taçlandırmayı düşünüyoruz.

8) Ağaç ve demir atölyesi kurarak belediyenin park ekipmanlarını kendimiz üreteceğiz.

9) Kilitli taş üretimini faal hale getireceğiz.

10) Bingöl-Genç karayolunun sağ tarafının askeriyeye ait olan arazileri şehrimize kazandırmak için gerekli çalışmalarda bulunacağız.

11) üniversite öğrencilerine yönelik olarak hizmet verecek olan bir çamaşırhane kurulacak; çamaşır yıkama ve ütüleme hizmeti verilecektir.

Ayrıca sosyal ve kültürel proje hazırlıklarımızda hal-i hazırda devam etmektedir.

Bilgimi birikimimi ve 40 yıllık hizmetlerimden edindiğim bütün tecrübelerimi halkımın faydasına sunmayı arzu ediyorum.

Ben bir vatan, millet ve memleket sevdalısı olarak bu girişimimi ve attığım adımları siz değerli basın, yol ve dava arkadaşlarım, hemşerilerim, dostlarım, akrabalarım ile burada bir kez daha paylaşmak ve dualarınızı alarak yola devam etmek istiyorum.”

M. ZİYA BUYANKARA KİMDİR

1952 Bingöl doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bingöl'de, yüksek öğrenimimi ise Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümünde tamamladı.

Adaklı Ortaokulu , (Burdur- Bucak) Karapınar Ortaokulu , (Şanlıurfa)Akçakale Lisesi, Bingöl Öğretmen Lisesi, Çankırı Dr. Refik Saydam Ortaokulu gibi eğitim kurumlarındaki hizmetlerinin ardından, 1986-1993 yılları arasında Bingöl Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak çalıştı. 1993 Yılında Sağlık Bakanlığı Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı ve aynı kurumda Daire Başkanlığı ve Bakan Müşavirliği görevleri sonrası 2017 yılında emekli oldu. 42 yıllık hizmet süresinin 40 yılı idareci olarak farklı birim ve alanlarda geçmiştir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36981)
17 Ocak 2019 Perşembe 14:49
Allahın izniyle kazanacaksınız bingolde 77 ruhu yeniden canlandı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36689)
15 Ocak 2019 Salı 11:12
Ziya bey allah yolunu açık etsin seninleyiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36636)
14 Ocak 2019 Pazartesi 15:58
ALLAHINA KURBAN OLURUM,KOMANDO ZİYA..BAŞARACAKSINIZ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36635)
14 Ocak 2019 Pazartesi 15:38
BUYANKARA; dürüst,ilkeli,çalışkan ve dik kişiliği ile seçime RENK katacaktır. RABBİM nasip ederse EL getirir, YEL getirir, SEL getirir...Saygılarımla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36634)
14 Ocak 2019 Pazartesi 14:16
keşke bağımsız aday olsaydın da oy verseydik MHP ye oy verilmez Akp nin ruh ikizi MHP ile akp ikisine de oy yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36628)
14 Ocak 2019 Pazartesi 12:56
Tepeden inme adaylara karşıyız sizinleyiz hocam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36625)
14 Ocak 2019 Pazartesi 12:29
Allah hayırlı etsin hocam seviliyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36615)
14 Ocak 2019 Pazartesi 10:52
Masada ki KOLA işi bozuyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36597)
14 Ocak 2019 Pazartesi 07:48
Allah hayırlı etsin inşallah başarılı olur. Ziya hoca tecrübeli ve dürüst bir insan diğer adaylara baktığımızda profili de yüksek neden olmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36595)
14 Ocak 2019 Pazartesi 07:30
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SİZİNLEYİZ ÜÇ HİLAL BİNGÖL BURÇLARINDA DALGLANACAK.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın